22 augustus!!!

Door J.G. Dooms - A long time ago

En toen was het ineens woensdag 22 augustus, nog enkele dagen hier en we keren weer huiswaarts. Excuses aan iedereen die ons trouw volgt (volgde), maar het bleef niet allemaal eenvoudig bij te houden. Bij deze een update en zoveel mogelijk foto's, zodat we ons weblog toch nog enigszins in stijl af kunnen sluiten.

Dag 2 in San Francisco zijn mamma en Swen naar een outlet in de buurt gelopen (taxi terug) na daar allerlei leuke, overbodige, maar o zo goedkope spullen te hebben gekocht. Voor iedereen, dat dan weer wel. Bij de pool 's avonds leuk film gekeken, Isa samen met haar Amerikaanse vriendinnetje.

Daarna kwam Discovery Kingdom San Francisco, oftewel: SixFlags op z'n Amerikaans!!! De hele dag rollercoasters en allerlei andere attracties! Hoogtepunt was The Medusa, volgens velen de meest heftige achtbaan van de USA. Vonden wij ook, echt een thriller!!!

De volgende dag vroeg op en langs de kust (Interstate 1) richting zuid vertrokken. Prachtige weg, langs Big Sur en vele andere mooie plaatsen. Uiteindelijk aangekomen in een prachtig, maar erg winderig plaatsje tussen Half Moon Bay en Santa Cruz in: campground Costanoa. Heerlijk langs het strand gewandeld (eindelijk de echte Pacific!!!) en bij wijze van uitzondering op de camping heerlijk uit eten geweest, dat zie je niet veel hier in Amerika. Diverse herten tegengekomen, enkele skunks (niet boos gemaakt) en bij de laundry trof mamma een racoon! Zowel de wasbeer als de mamma schrokken behoorlijk! Toen we er even over nagedacht hadden was het eigenlijk wel logisch: een wasbeer bij de laundry...

Daarna verder richting Pismo beach (what's in a name...?).

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!