Voorbereiden

Door J.G. Dooms - A long time ago

Ok, ons weblog is een feit: Dooms US. Hier zullen we met z'n allen regelmatig onze bevindingen schrijven over onze Amerikareis. Het is nu 4 mei 2012 en we vertrekken pas  uit Amsterdam op 17 juli, maar ook tijdens de voorbereidingen zal er wel wat te melden zijn.

Zo gaan we bijvoorbeeld per 1 juni nog 'even' verhuizen! Het zal wel tot de dag van vertrek naar Amerika behelpen worden in onze nieuwe woning, want alles uitpakken, inrichten en ook nog onze verbouwingsplannen realiseren, dat doen we wel als we terug zijn van onze droomreis. 

Maar goed, het is al mei en het wordt aftellen geblazen! De kinderen hebben het ook erg druk, die zijn helemaal nog niet bezig met de zomervakantie. Maar ook dat komt nog wel: we zullen regelmatig familieberaad moeten hebben voordat we weg gaan, want we willen toch zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet komen. 

Later (ongetwijfeld) meer!

Reacties

Mia A long time ago

Leuk Jan dat ik jullie kan volgen. Vorig jaar hebben Tom en ik ook de droomreis van vooral Tom gemaakt naar Ecuador en de Galapagos. Het was iedere cent meer dan waard. Ik hoop dat jullie net zo zullen genieten als dat wij hebben gedaan.

Tonny Bos A long time ago

Dat wordt echt een prachtige ervaring! xx

Mattie A long time ago

leuk dat we jullie kunnen volgen tijdens de reis Wanneer gaan jullie verhuizen? en wat is het nieuwe adres?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!