1st day in the USA

Door J.G. Dooms - A long time ago

Dag 1

Heey iedereen,

We werden vanochtend wakker, om ongeveer 5 uur, wetend dat we naar Amerika zouden gaan. Die avond daarvoor konden we dus echt voor geen meter in slaap vallen. Maargoed, we werden wakker en we vonden het allemaal een beetje spannend. Het plan was om gewoon rond half 6 naar Schiphol te gaan en een beetje rond te hangen tot 9 uur, maar ik kon natuurlijk allang raden dat dat niet precies zo ging gebeuren. Isa had haar kamer niet goed opgeruimd, dus mijn moeder moest dat op het laatste moment nog ff opruimen. Iedereen had stresss... Eenmaal op het vliegveld aangekomen zag ik Vinz staan. Hij zou mij gaan uitzwaaien. Dus dat was voor mij weer gezellig. Nadat we de koffers hadden ingecheckt, gingen we koffie drinken bij het koffie-depot. Daar zag ik ook Daisy nog staan (mijn vriendinnetje), die zou mij ook nog gaan uitzwaaien. Toen het tijd was om afscheid te nemen, liepen we verder naar alle winkels ensoo. Voordat ik het wist was het al tijd om te gaan vliegen. Het was wel grappig, want ik dacht altijd dat je best slank moest zijn om stewardess te worden. Nou bleek dat niet zo. Al vrouwen waren best wel breed. Toen dacht ik bij mezelf dat de meeste vrouwen uit Amerika niet slank konden zijn omdat daar bijna alles vet en groot is. Maargoed de reis gign voorspoedig en we kwamen eindelijk aan in New York!!! Woow wat is het daar warm zeg! Niet normaal! Toen we aankwamenbij het hotel, hadden we onze spullen gedropt en zijn we direct de stad in gegaan. Het was gewoon suuper tof, echt niet normaal mooi en geweldig. Ik heb er geen woorden voor. Timesquare, Broadway, Central park en alle straten. Morgen lekker shoppen en vroeg op!!! Ik heb heel veel foto's, die ik bij het fotoalbum wel ff upload. Dan kan je het zelf wel zien.

Groetjes Swen ....

PS: Vanwege de enorme Jet-lack die we hebben opgelopen, heb ik dit stukje voor jullie pas om  1:55 geüpload, dus volgende keer wordt het vroeger:)

doeidoei! xx aan iedereen

Reacties

Vinz Boer A long time ago

Haha, veel plezier in Amerika!!! :D

Elly A long time ago

veel plezier geniet er maar van hier is het nog steeds koud en nat

Mattie A long time ago

Leuk hoor dat we jullie zo kunnen volgen ook de foto's zijn leuk Bij ons nog steeds slecht weer Groetjes P en M

Hidde A long time ago

Hoi Jan,

Geniet met volle teugen !
Morgen werk i weer verder aan het rooster 2012-2013
zodat jij weer les kan geven Hi Hi

Iris A long time ago

Leuk om te lezen, Swen! Geniet er maar met volle teugen van! Maarre, met die ochtend stress viel het toch wel mee...??? Niets van gemerkt in ieder geval. Enne, hebben Paul en ik jullie ook niet uitgezwaaid...??? ;-) Liefs van ons 4!

oma Ju A long time ago

Ik ben erg blij dat ik precies vandaag op internet kan. Leuk hoor om jullie helemaal te kunnen volgen. Ik heb de foto's nog niet bekeken maar dat ga ik zo doen. Niet te geloven dat het bij jullie een hittegolf is, hier is het momenteel 16 graden.
Lieve kinderen geniet er van, dikke kus, oma Ju en opa baard.

M en M A long time ago

Leuk verslag Swen! Wij wensen jullie nog veel plezier in NYC en ook de rest van de tour. Wij zitten in midden Frankrijk en gaan morgen naar Cote D'Azur. Denken elke dag aan jullie en zijn stiekum wel een beetje jaloers... Liefs, Marc en Maureen

Opa Herman en Oma Cora. A long time ago

Hi knul, leuk om te lezen hoe jullie eerste dagje is verlopen, een beetje stress, spanning, ja dat hoort er bij!Goed aangekomen meteen op pad(leuke foto´s) en al lekker de winkels leeg gekocht,geniet,
er met volle teugen van je gaat nog heel veel beleven met elkaar!!Liefs D XXX Opa en Oma

mike A long time ago

Heerlijk om lezen man!
Dikke knuffel Pap
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!