Wat een dag/nacht!!

Door J.G. Dooms - A long time ago

Zit nu in het vliegtuig op weg naar Phoenix, tijd: 2.39-NY 20 juli en 23.39-PHX , 19 juli! Ben je net een beetje over je jetlag heen heb je bijna 3 uur vertraging en ga je weer een slapeloze nacht in. Ja zucht, 't leven is zwaar als reiziger. We hebben nog een uur te gaan en zitten alweer 4 uur in de lucht.

Als ik zo om me heen kijk zijn er niet veel mensen wakker, ben jaloers op ze. Ik heb een dochter over me heen hangen die toch best zwaar aan het worden is en achter me zit een bodybuilder,die behalve dat hij arme Swen bijna plet met z'n enorme bovenlijf ook nog eens te veel anabolen heeft geslikt waardoor het ademen door de neus onmogelijk wordt..gevolg: aan een stuk door snurken. Paar rijen verder een baby met een poepluier en links naast me een Pakistaan (vermoed ik) die geen problemen heeft met z'n luchtwegen maar wel een hele erge knoflookwalm verspreidt.  Ja, nacht 3 is voor mij in ieder geval weer een heeele lange!

Nog even terugblikken op Manhattan...wat een geweldige ervaring en wat hebben we veel gezien en gelopen. Met de metro naar ground zero en vandaar gelopen naar de Hudson river waar we een boottocht hebben gemaakt van een uur langs Staten Island en Ellis Island, het vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Gelukkig was het toen nog droog! Daarna zijn we weer met de metro naar Central Park gegaan en een mooie wandeling gemaakt. We wilden persé naar Strawberry Fields waar John Lennon herdacht wordt. Ook een bijzondere ervaring. Nog elke dag worden er bloemen en prularia neergelegd. Alsof de tijd heeft stilgestaan! De plek ook gezien waar hij is neergeschoten. Heel bizar.

We besloten terug te lopen naar ons hotel, het werd een hele beproeving maar dat heeft Isa allemaal al geschreven. De laatste dag in de Big Apple stond in het teken van shoppen maar het weer zat wederom niet mee! We zijn 2 uur lang in Macy's geweest waar we echt verdwaalden. En nee, we hebben niets gekocht. Oké, Isa een pet en een paar All Stars maar verder niets. Door de regen besloten we om maar wat eerder naar het vliegveld te gaan en daar wat te eten    We hadden al eerder die dag uitgecheckt en onze koffers daar gelaten...tegen betaling natuurlijk! Dus op naar Penn Station en vandaar met de trein en the Air Train naar Newark Airport.

 

Bye Bye Big Apple and hello Arizona!!!

 

Thirza. X

Reacties

annemieke A long time ago

eindelijk tijd om jullie te volgen, maar ik heb me snel geabonneerd, wat leuk om jullie te volgen, en wat schrijven jullie mooie stukjes.
veel plezier, beleef veel en geniet
kus jos en annemieke PS hier heeft het ook veel geregend, maar nu wordt het beter

oma Ju A long time ago

Ja, ja je hebt het zwaar als reiziger. Maar er komt nog genoeg om van te genieten neem ik aan. kus van ons voor allemaal

Elly en Hans A long time ago

ja het leven is zwaar maar zo te lezen erg boeiend. hier in nederland vandaag zon ja echt groetjes xxxxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!