Welcome to the West-Side

Door J.G. Dooms - A long time ago

Hallo Blog-volgers,

Mijn welgemeende excuses voor dat er zo lang gewacht heeft moeten worden op het vervolg van onze blog, maar als je in een huis op wielen door de Verenigde Staten rijdt, komt het er af en toen gewoon niet van. Maar vooruit, laten we beginnen met datgene waar de hele blog om draait, namelijk vertellen wat wij zoal meemaken in the USA.

Maar dus, the fellowship was aangekomen op het vliegveld van Phoenix, waar we werden onthaald door een in mijn belevenis heel lekker temperatuurtje. Een graad of 40, heerlijk. Daarbij moet gezegd worden dat de warmte hier droog en dus totaal niet vochtig was, waardoor deze hitte een stuk dragelijker werd voor de mensen onder ons die geen Indisch temperatuurgevoel hebben. In het holst van de nacht en zo duf als een konijn stapten we uit het vliegveld, met onze hoofden nog helemaal in de New Yorkse stress en drukte. Phoenix (ookal was het midden in de nacht) was echter heel anders. Nog altijd ongelofelijk groot, maar veel meer relaxed. Precies wat men even nodig had. Slaperig en afgepeigerd door de vliegreis, stommelden we gezamelijk richting een busje, om vervolgens te horen dat hij ons niet naar ons hotel kon brengen. Geen idee meer waarom (het was 's nachts zoals ik al zei). Ik besloot om me nergens mee te gaan bemoeien en gewoon eens af te wachten hoe wij naar ons hotel gereden zouden gaan worden. Nadat diverse mensen waren aangesproken, kwam Thirza naar ons toe en zei dat ze een busje voor ons had geregeld waar we met z'n vijfen in zouden passen. Maar toen we de hoek omliepen troffen we toch echt geen busje aan. Naast een klein Pakistaans chauffeurtje stond een witte strech geparkeerd. Jawel, dames en heren, ons reisgezelschap is naar het hotel gebracht in een limosine.

Dames en heren, het spijt me zeer, maar de accu van deze laptop gaat het begeven, and we're not hooked up right now. We zitten momenteel bij de autobandendealer, maar dat verhaal wordt nog wel verteld in de nabije toekomst.

Tot vlug altesamen,

Jonas

Reacties

Elly en Hans A long time ago

nou zeg jullie beleven nog al wat. we zijn erg nieuwsgierig naar het vervolg groetjes.hier in Ned. 25 graden en zeer vochtig dus benauwd

Mars en Bam A long time ago

Stretch limo...best wel cool enzo! Wachten met spnning het vervolgverhaal af...

Zus A long time ago

Hier in Tenerife is wat minder warm, zo'n 35 graden, heerlijk, we hebben het ook geweldig en met een groep van 11 is voor ons ook een heel avontuur!!!!!!!!!!!
Warme groetjes, De besselinies

Heddy (en Eric) A long time ago

Ha stoere reizigers, wat een avonturen beleven jullie daar allemaal. Eindelijk tijd om te reageren, nicht Joyce is bij de Thenu's dus nu even gelegenheid om te schrijven. Leuk om zo via de blog jullie te volgen en de foto's zeggen een heleboel. We zijn benieuwd hoe het reizen gaat met 4 wielen en kijken uit naar het volgende verhaal.Dikke kus uit Gouda.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!