De eerste camping

Door J.G. Dooms - A long time ago

In de bossen bij Flagstaff verscholen ligt de camping Kit Carson's, heerlijk rustig, met veel RV's en een enkele biker met z'n tent. De eekhoorntjes dartelen vrolijk rond, op zoek naar etensresten van de kampeerders en op zaterdagochtend is er in een grote, open tent gratis koffie, thee en dougnuts. Na de eerste onwenninge, maar heerlijke nacht in de camper gingen wij natuurlijk meteen naar de grote tent, om koffie en dougnuts. Ik (Jan) dacht dat ik toch al aardig op leeftijd begon te raken, maar we bevonden ons in een gezelschap van gemiddeld zo'n slordige 70 jaar! Lachen natuurlijk! Evengoed waren ze erg aardig (dat zijn heel veel mensen in Amerika...) en hebben we gezellig zitten keuvelen met deze en gene. Toen de mededeling kwam dat er op woensdag linedancing was, moesten we absoluut blijven, vond Jonas. Maar dat was toch een beetje te gortig.

Wel zijn we een gezellig middagje in het WildeWesten-stadje Flagstaff geweest, waar Swen en Jonas al snel verwikkeld raakten in een geanimeerd gesprek met een moeder en dochter van Amerikaanse orgine (heb je veel hier in Amerika...) en de rest een beetje in de souvenierwinkeltjes rondkeek.

Na het eten had Isa een aardige verassing: wij vieren moesten een door Isa in elkaar gezette speurtocht volbrengen, compleet met allerlei opdrachten. Niet gemakkelijk, maar wel een groot succes!

We besloten om de volgende dag weer verder te reizen, en onderweg meteen langs Sedona te rijden, waar we heerlijk in de rivier gebadderd hebben! Overigens hebben we tot nu toe ook iedere dag regen gehad, dat schijnt vrij bijzonder te zijn hier in die gebied. Next stop: Williams, Arizona!

See You!

Reacties

Heddy (en Eric) A long time ago

Leuk hoor zo'n camping in het wilde westen. Ik denk dat jullie vast nog wel ergens anders kunnen linedansen, dat doen ze toch veel daar!En wat goed Isa dat je een speurtocht hebt uitgezet, altijd spannend.Zouden op de volgende camping ook zoveel oudjes zitten? we lezen het wel. Dikke kus uit Gouda.

oma Ju A long time ago

Hoe leuk we jullie verslagen ook vinden, we hopen toch ook foto's te mogen bekijken! Zullen we binnenkort weer eens skypen? Laat me maar weten wanneer.
groetjes, J&J

zus A long time ago

Leuk zo'n verslag het is net of we er een beetje bij zijn.hoop voor jullie nog een beetje beter weer

opa herman- oma cora A long time ago

Nou, het klinkt geweldig allemaal, een en al avontuur, nu nog wat mooier weer misschien, maar dat mag de pret niet drukken!!!Leuk om zo op de hoogte te blijven, hé swen werkt je fotocamera wel, we willen ook wel wat leuke foto´s van de camper zien. Liefs, geniet DXXXXX

Marlon A long time ago

Zullen we het zonnetje van hier even naar jullie toe sturen? 30 graden hoeft niet, 22 graden is hier ook goed. :-)

PS: Isa wat leuk dat je een speurtocht hebt uitgezet. Creatief.

Hans en Elly A long time ago

zo te lezen toch heel anders die Amerikanoos
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!