Haydiho!

Door J.G. Dooms - A long time ago

Zondagmiddag, de rit naar Williams verliep voorspoedig, we konden de camping in 1 keer vinden, voor de verandering. In Sedona was het zonnig maar op weg naar Williams werd het steeds donkerder en precies toen we aankwamen begon het in de verte te onweren! ...zouden we echt de regen aantrekken begin ik me nu af te vragen..? Enfin, onze 1ste Koa campground met zwembad en restaurant en er was nog plek dus wat willen we nog meer?! We werden door een meneer met een golfkarretje begeleid naar onze plek. Jan kreeg al handigheid in het hook-up gebeuren en de kinderen gingen meteen naar het zwembad en waren op zoek naar de wifi inlogcode voor de o zo nodige contacten met het thuisfront.

 

De bedoeling was om de volgende dag de Grand Canyon te bewonderen en door te rijden naar het noorden richting Bryce Canyon en Arches, maar dat liep anders.

Zittend aan onze picknicktafel die hoort bij je stukje grond zag ik tot mijn schrik dat er nauwelijks nog profiel zat op de achterbanden (we hebben er 4). Het was niet de vraag of maar wanneer we een klapband zouden krijgen. Na 300 miles gereden te hebben kon het niet anders dan dat er gewoon slechte banden onder zaten. Maar ja, zondagavond, dus maandagochtend maar even contact opnemen met Moturis. We konden het niet uitstaan dat we het niet gezien hadden met het doorlopen van de camper. Ik kan me nog wel herinneren dat de banden ingevet waren. Om een lang verhaal iets in te korten; na veel over en weer bellen kregen we toestemming om naar een garage te rijden met als resultaat 4 nieuwe banden en een verloren dag. Nadat we om 14.00 uur pas klaar waren, besloten we om nog een overnachting te boeken. De kids vonden het wel prima, immers zwembad! Wij hadden er Nederlandse buren bij gekregen, een vader met 2 zoons, een dochter en schoondochter. Heel gezellig tot in de late uurtjes gekletst. Nadeel die dag...heel veel regen!!! Dus weinig te doen.

 

Nog even een duik in het zwembad en dan vroeg naar bed. Morgen vroeg op weg naar de Grand Canyon! Groetjes van the Momma!

Reacties

Marlon A long time ago

Jeetje, balen van die banden. Hier in Nederland is het inmiddels wat koeler (lekker). Dus dat is fietsen en naar de OS kijken. Ik duim voor beter weer voor jullie.
Enjoy.
Groetjes

Renee Boer A long time ago

Hi folks! Wij zijn gisteren teruggekeerd uit het land van de aardige mensen. We hebben genoten van D.C., Pennsylvania en Virginia, maar het is heerlijk om nu jullie reisavonturen mee te beleven. Wat maken jullie een hoop mee! Weer een compleet andere belevenis dan vorig jaar in de Oost, hè Jonas? Geniet er allemaal van, wij blijven jullie met veel plezier volgen. Groetjes van ons 4 xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!