Mount Robson

Door Marja van Haren - A long time ago

27-7; Het is een zonnige dag en het doel is om vandaag in elk geval naar de Mount Robson te rijden, de hoogste berg van Canada (3954 m). We zijn daar al redelijk op tijd (we hebben de klok weer een uurtje teruggezet toen we de grens tussen Alberta en BC over gingen), maar helaas is de top van de berg toch nog bedekt met wolkjes en dat verandert ook niet in de loop van de dag. We lopen (weer !) een trail (9 km) naar een bergmeertje (ik had de kids doen geloven dat het maar 4,5 km. Zou zijn, maar ……. Dat was alleen de heenweg).
Vervolgens rijden we door naar Valemount, doen daar wat inkopen bij een soort Geels (gebroken glas en verloren matje)  en overnachten daar aan de Canoe River. Hier hebben we gewoon weer een douche, elektriciteit en zelfs een klein beetje internet !
De worstjes die we ’ s avonds op de BBQ wilden bakken, bakt Chris uiteindelijk maar in de koekenpan, want het vuur wil vanavond niet goed branden. Niet zo erg, want de kids willen nu wel eens een film kijken op de laptop, nu er elektriciteit in de buurt is.

Reacties

Pa en Ma A long time ago

Wat zien jullie ontzettend veel zeg wat zal dat veel indruk maken.
Wij hele week 25/30 gr. veel gefietst en buiten geleefd
vanavond (zaterdag) een bui)
hebben hier ons stekkie echt gevonden en genieten met volle teugen. liefs voor allemaal
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!