Wells Gray Park (2)

Door Marja van Haren - A long time ago

29-7; We blijven dus nog een dagje in het park en gaan ’s ochtends kijken of we die dag terecht kunnen voor een paardrijtocht door de bergen, maar er is pas de volgende ochtend plek, dus dat bewaren we tot de maandagochtend. We rijden door naar Trophy-mountain waar we na een tocht met de camper over 15 km onverhard pad (hopelijk zitten alle boutjes nog vast) bovenaan bij een sterk stijgend pad uitkomen wat na een hike van ca 3 kwartier uitkomt op een mooie ‘alpen’ weide met kleurige bloemen. Omdat het vandaag ook een prachtige dag is met veel zon, kunnen we ver kijken over de heuvels en hebben we uitzicht op de bergen met sneeuw. Het ruikt ook erg lekker, met al die bloemen.
Daarna rijden we terug naar de camping om even te lunchen (3 uur !) en rijden we verder naar het Clearwater-Lake aan het eind van het park, helaas weer grotendeels over onverhard pad. Het is echter wel de moeite waard en we zwemmen wat en liggen lekker in de zon op de steiger op te drogen. Strandjes en strandpaviljoentjes zijn hier nog een gat in de markt !!
Op de terugweg kijken we nog even bij de laatste zonnestralen bij de op 4 na grootste waterval van Canada (Helmckenfalls ) en ons diner is hierdoor pas om 21.30 uur .
Daarna op tijd slapen, omdat we de volgende ochtend aan ons paardrij-avontuur gaan beginnen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!