Vancouver-Amsterdam

Door Marja van Haren - 09-08-2012 19:46

9-8; Vandaag voor de laatste keer zo’n heerlijk ontbijt van Genise, met veel soorten fruit, yoghurt, heerlijke croissants en omelet.
We wegen de tassen en met wat switchen komen we op de juiste gewichten uit. Daarna nog een poosje lekker relaxen in de tui, waar de zon weer doorbreekt (Laura ligt in de hangmat facebook te checken, Jan leest een boek op de ee-pad en Chris kijkt de Olympische spelen) en dan komt om 12.30 uur (21.30 uur Ned.tijd) de taxi ons halen. Om 16.00 uur gaan we met KLM weer mee naar Amsterdam en zit onze superreis die 4 weken duurde, er weer op. We hebben genoten, veel gezien, veel km. gereden (2850) en heel, heel veel indrukken opgedaan. Ontzettend veel aardige mensen ontmoet; iedereen is belangstellend en behulpzaam, als ze alleen al vermoeden dat je iets aan ’t zoeken bent. Er zijn eigenlijk geen uitzonderingen. Iedereen is geduldig, men wacht ALTIJD als je bij een zebra staat om over te steken. Er wordt NIET getoeterd, ook niet in NY of in Vancouver. Unbelievable !
Dear Van Haren family in Canada; we enjoyed very much staying with you (esp. Judy & Erwin). Unfortunately we couldn’t manage to go to Winny in Abbotsford as well. Our holiday was to short and we had to make choises. Because we wanted to see some of Vancouver Island as well.
We gaan proberen in Nederland de draad weer op te pakken, maar dit pakken ze ons als gezin niet meer af en al altijd een speciale herinnering blijven. Marja zal zich in Nederland nog wat ontfermen over een fotoboek, dat zal helpen om de ervaringen levend te houden.

So , familie, vrienden, collega’s we komen er weer aan, maar of we uitgerust weer aan de slag kunnen…………….. ?!

Reacties

Nicole 09-08-2012 22:21 {{button-9082}}

Wat een geweldige reis hebben jullie gehad! Geweldig!

Goede reis en tot morgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan