New York (2)

Door Marja van Haren - A long time ago

Weer is Marja om 6.30 uur wakker, maar de rest is al aardig aan het acclimatiseren !
Eerst maar ff een weblogje gemaakt (beetje puzzeleln met de EE-pad) en dan samen met Jan op de hoek van de straat een ontbijtje gescoord (pancakes &Bagels) en meegenomen naar de hotelkamer, waar de kids inmiddels ook in de kleren zijn.
Op pad naar de Hop-on-hop-off bus bij Central Park en na een stukje door Harlem aan de oostkant van Central Park er weer uit en dwars door het park gelopen richting hetAmerican Murseum of Natural History. Als we vlak daarvoor nog even een beker koffie scoren, hebben we een spontane ontmoeting met de familie Schilp uit Bennekom !!!! smiley(buurtjes van Opa en Oma van Haren). Zij verkennen ook NY en gaan daarna door naar hun dochter die ergens in Maine woont voor 1,5 jaar.
Op de terugweg naar de bus via de Strawberry Fields in CP (herinneringsmonument voor John Lennon) en lekker uitgerust van het gesjouw door het museum.
Rondje van 2 uur door zuid-Manhattan en even een snelle hap (Pizza voor de heren en salades voor de dames). Vervolgens als klapstuk van de avond de nighttour met de bus door Manhattan/Brooklyn, maar..................... het wordt steeds donkerder en als we goed en wel in de bus zitten, begint het te plenzen van de regen en zitten we onder de uitgereikte poncho's nat te worden en lekker af te koelen. Het houdt pas 1,5 uur later weer op, als we uit de bus stappen. angry Ook dit is NY
Dan maar via de Starbucks naar huis en eerst een lekker warme kop koffie/choco naar binnen. Thuis lekker douchen en slapen maar weer, om morgen uitgerust aan de fietstocht door Manhattan te kunnen beginnen !.

Reacties

Alie A long time ago

Jammer van de regen maar troost je het regent hier ook pijpenstelen. Ik hoop dat jullie verder mooi weer hebben.

Nicole A long time ago

Vanuit de Franse Alpen volgen we jullie nu. Bij alle verhalen hebben we genoeg herinnering en fantasie om het ons helemaal voor de geest te halen . Fantastische stad! Goede vlucht en veel plezier in Canada

Eric en nettie A long time ago

Ja hoor ! Wij zijn getuigen van een bijzondere ontmoeting in het Central Park!
Wij zijn inmiddels bij Lieke aangekomen en zij heeft vele plannen met ons.
We hopen dat jullie vandaag weer een goede vliegreis hebben gehad.Geniet met jullie familie in Canada! Groetjes Eric en Nettie

Lieke A long time ago

Leuk om te lezen! En wat een toeval dat jullie mijn ouders zijn tegengekomen:) hele fijne reis nog en wie weet tot in canada... De wereld is uiteindelijk toch maar klein...!

Marja van Haren A long time ago

Ik zal het blog snel weer bijwerken, maar we zijn zo druk met onze Canadese familie (vandaag 700 km gereden om 11 km. te hiken in de Rockeys)...... morgen ga ik weer mń best doen.
Leuk al die reacties uit de verschillende (vakantie) adressen van jullie allemaal. Have a good time!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!