Lacombe (3)

Door Marja van Haren - 21-07-2012 07:53

20-07; Vandaag splitsen we op. Jan en Marja gaan met de auto van Oom Jan naar Tante Maaike in Lacombe en gaan met haar samen naar de markt en lunchen daar met haar. Ze geniet ervan om weer even Nederlands te kunnen praten.Daarna een kijkje genomen in Red Deer, een grote provinciestad, zonder veel bijzonderheden. Op de terugweg moeten we zelf de weg naar huis zien te vinden.............. dat lukt uiteindelijk meer op gevoel dan op de tomtom of de kaart (waar HW 604 niet eens op staat (het is ook grotendeels een gravelweg !)  De kids gaan met Gina naar Lacombe en naar the Mall in Red Deer, maar komen 's middag zonder veel nieuwe aankopen terug. 's Avonds naar een concert bij de kerk van Erwin en Judy en de kids gaan aanslutiend met Gillian, Gina en Jonathan naar het vuurwerk in Lacombe.
We kletsen nog wat na met Erwin en Judy op deze laatste avond. Morgenochtend moeten we vroeg bellen naar de camperverhuurder, hoe laat we de camper in de buurt van Calgary op kunnen halen. Dan is het dus weer.................... inpakken en wegwezen. We hebben genoten van deze paar dagen in de country en bij de Van Haren family.yes

Reacties

Joop en Corrie ten Veen 22-07-2012 21:42 {{button-7590}}

Leuk om wat te zien en te lezen vooral als je er ook ben geweest dan weet je waar het over gaat. vooral verder genieten van de mooie reis die voor je ligt. Zoo mogenlijk de groeten aan de familie groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan