Bragg Creek

Door Marja van Haren - A long time ago

22-07; Lekker uitgeslapen en als je dan je gordijntje open doet, zie je zon, bergen en onderin het dal de Elbow River, schitterend ! Buiten aan de picnictafel (met ons eigen tafdelkleedje) ontbeten en op het gemak wat kaarten van de omgeving zitten bekijken en wat zitten lezen tijdens de koffie. Daarna iets teruggereden naar de camping om alvast een camping vast te leggen voor vanavond, zonder problemen dit keer. Dan in het dal naar de Elbow-falls gaan kijken en lekker aan het strandje gezeten. Op de parkeerplaats zagen we ook nog even een wilde hond (coyote). Een echte rustdag, deze zondag !smiley
 

Laura heeft pasta gekookt en we zijn met de camper naar het beginpunt van de camping gereden om met z’n allen te gaan douchen (hoezo decadent). De afstanden zijn hier namelijk ook nogal groot op de campings, maar je hebt wel privacy. De buren zitten minstens 50 meter verder en er zit een half bos tussen.

Reacties

Marja A long time ago

Mensen, we zijn de komende dagen waarschijnlijk van de radar verdwenen omdat we de Rocky Mountains ingaan. We staan nu op een parkeerterrein en gebruiken de WIFI van de supermarkt.

Pa en Ma A long time ago

sjonge sjonge wat een camper zeg ja Jan kan zeker z"n hart ophalen en jullie ookvanwege de ruimte, leuk hoor.
groetjes Pa en Ma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!