Lake Louise

Door Marja van Haren - 27-07-2012 06:43

25-07; Vanochtend niet te laat opgestaan (is moeilijk voor onze kids) en teruggereden richting Lake Louise, maar voordat we daar aan komen kwamen we langs de spinal tunnels, 2 spiraalvormige tunnels in de bergen waar de trein doorheen rijdt en als ie lang genoeg is zie je de voorkant en de achterkant van de trein tegelijkertijd. Na een poosje wachten kwam inderdaad de Rocky Mountaineer langs, maar die was net te kort om een mooi plaatje te krijgen, maar het is wel indrukwekkend om te zien hoe langzaam zo’n trein door de Rocky’s rijdt. We ontbijten daar op de parkeerplaats (incl. gebakken eieren die we nog van Judy meekregen) en vervolgen onze weg naar Lake Louise. Een prachtig turkooizen gekleurd groot meer. We doen opnieuw een hike (ca 7 km) nu naar het tea-house bovenaan bij het lake Agnes. Laura en Marja genieten van de aardbeienthee met kiwi.
We hebben vandaag prima weer, mooi zonnetje met af en toe wat wolken, dus kunnen we mooie plaatjes schieten.  
Halverwege de middag moeten we toch weer verder, de Icefields parkway op en we zoeken een camping in de buurt van de Sasketchewan River crossing (Waterflaw lake). Heerlijk in de zon nog wat  aan ons blog gewerkt en daarna bij het kampvuur gezeten.

Reacties

Nettie en eric 28-07-2012 14:17 {{button-8095}}

Weer even terug in hetnhuis van Lieke om de was te doen kunnen we Jullie verhalen lezen. Wat maken jullie veel mee! Wij zijn ook in Canada geweest maar dan aan de andere kant. Maandag gaan we op moosesafari!
Geniet van de tijd die je nog hebt in jullie camper!
Gr. Eric en Nettie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan