route 66 naar Los Angeles

Door G. Broeks - A long time ago

Zaterdag 16-6 South Rim van de Grand Canyon uitzichpunten bezocht en camping aan de rand van het park neer gestreken om wasje te doen (zie foto). Helikoptervlucht voor de volgende ochtend geboekt.

Zondagochtend stonden de elanden voor onze tente te grazen!Eerste even skypen met WoTineke en de kids en kleinkids en dannaar het vliegveld voor de helicoptervlucht boven een deel van de Grand Canyon (want deze is meer dan 250 km  lang! het wordt eentonig maar het was weer geweldig om te zien. s´middags rijden we verder via Williams de route 66 , dit is de moeder der wegen, op. Deze gaat van Chicago tot Los Angeles . Bij Seligman een leuke stop; een grappig stadje op deze cultroute waar de echte oude carsauto´s van Disney staan, muziek en dansen op straat etc. We overnachten in Kingman.

Maandag verder op de route 66; doen aan in Oatman, een oud herboren stadje waar we een schietpartij zien ;-) en de zoveelste hamburger in een saloon eten waar de muren zijn behangen met dollars! s´middags gaan we zuidelijker naar Lake Havasu waar de oude London Brug in 1971 opnieuw is opgebouwd. het viel ons erg tegen; het was er vreselijk heet, meer dan 45 graden en de campings waren erg duur en heel kleine plaatsen. We rijden dus verder naar een natuurcamping waar we lekker gaan zwemmen. s´Nachts is het nog erg warm hier dus we besluiten om het Nat Park Joshua Tree te laten voor wat het is en weer noordelijker te trekken en dan verder naar de kust van Californie.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!