8 juni Blind Bay

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vanmorgen werden we om 9.30 opgehaald door het camperbedrijf....was wel lachen...we zouden opgehaald worden door een groene taxi, dus koffers erin en richting Delta, maar toen kwam hij er achter dat zijn "ophaal mensen" niet van den Brink heten, dus weer terug naar het hotel.

Daar stond inmiddels ook een groene taxi, dus koffers overgeladen en op naar de camper.

We hebben een pracht camper met 7000km op de klok...alle inventaris is nieuw, super.

Dat hebben Hans en Nettie voor ons geregeld.

Na een uitleg zijn we op pad gegaan en kwamen we in Vancouver gelijk al vast te staan, veel wegwerkzaamheden....waardoor we een oprit gemist hebben en toen erg zijn gaan dwalen.

We hebben er lang overgedaan om Vancouver uit te komen. Maar daarna weer heerlijk tussen de bergen doorgereden en genoten van het uitzicht.

Het had alleen nog leuker mooier geweest als het niet zo geplenst had, het eerste stuk kwam het met bakken uit de lucht, daarna werd het wat droger.

Rond 6 uur waren we bij Hans en Nettie ( neef en nicht van Hans ) heerlijk om hier weer te zijn. Onder het genot van een glaasje bijgekletst en onder het genot van een volgend glaasje met smaak heerlijk gegeten. En daarna natuurlijk de beloofde appeltaart met slagroom bij de koffie. ( gelukkig heb ik geen aanleg om dik te worden...)

Om half 10 richting bed, want ik kon mijn ogen niet meer open houden, het tijsverschil is nog erg te merken.

Wat hebben Hans en Nettie toch een mooi ruim huis, we hebben weer de hele beneden verdieping, luxe hoor. Ik heb net heerlijk onder de veranda gezeten en het licht zien worden....( 04.00)je kijkt tegen bergen aan en over een prachtig meer, het weer is hier niet zo mooi, maar dat geeft wel een mooi uitzicht, wolken om de bergen en dauwmist op het meer en wat is het hier lekker rustig en weids.

We hebben nog niets uitgepakt, dus we gaan straks eerst even de koffers uitpakken en alles een plek geven in de camper. Hans ligt nog lekker na te soezen in bed en ik ga nog even onder de veranda zitten en van het uitzicht genieten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan