12 juni Slocan

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag, dinsdag, bij Nettie en Hans vertrokken.....wat gaan de dagen snel.

Natuurlijk hebben we weer proviant meegekregen, cake voor bij de koffie, soepie voor onderweg, rabarber voor bij het eten...en hartige popcorn voor de avonden....( plus veiligheidsspelden!!!).

Toen richting Revelstroke..onderweg even gestopt in Malakwa, daar is het laatste stukje rail gelegd in 1885 van de spoorlijn tussen de oost en west kust.

Bij Shelter Bay de boot genomen over de Upper Arrow Lake, ongelooflijk dat zo'n boot niet zinkt met die "grote jongens" vol geladen met boomstammen, die komen we trouwens heel veel tegen onderweg.

Via Nakusp...een prachtige route.. naar Slocan.....ik had thuis deze camping al op ons verlanglijstje staan, omdat het er goed uit zag.

Oké, wij zijn eerst even het plaatje Slocan zelf in gegaan....wat een spookstad, vervallen, bouwvallig en naargeestig....niemand op straat ..gewoon luguber.

Daarom op weg naar de camp...een donker laantje in....naar een erg donker groot bos...loketje om te betalen...deur gesloten...niemand aanwezig.

Dan kun je hier "gewoon" ergens gaan staan, dus een plek gezocht....er was helemaal niemand....ook geen ander campers.

Nu heb ik het al niet op een donker bos, laat staan dat er ook nog niemand is....Er is een waterval met een oorverdovend gekletter, mooi om te zien, maar vreselijk om te horen, het is dat er geen andere camp in de buurt is anders was ik gelijk vertrokken....het "toiletgebouw" is tegenover onze plaats, maar het bos is zo donker dat ik er vast niet alleen heenga. Ik vind het hier akelig, gelukkig is het maar voor een naggie.

( speciaal voor "de Kok" fotootje van de camper )

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan