14 juni Hedley

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag, donderdag, op weg naar Osoyoos........wat een schitterende route een slingerweg door de bergen met fantastisch uitzichten....

We hebben de filmcamera op filmen gezet en een gedeelte van de gereden route gefilmd....super.

In Kettle Valley heerlijk koffie gedronken met een stuk vlaai.....ik denk dat die juffrouw ons verkeerd verstaan had, want we kregen één stuk vlaai met 2 vorken.....misschien dacht ze "die hollanders benne zunig" laat ik ze maar één stuk geven.

Het was een "stadje" met Amerikaanse invloeden....een soort wild west idee.

Huisjes en winkeltjes die er Amerikaans uitzagen, maar ze hadden "voorzet voorgevels"voor hun gebouwen gezet.....erg nep allemaal.

Daarna weer verder richting Osoyoos ( ligt tegen de grans van Amerika aan ), een geweldige weg en we kwamen op een punt dat je vanaf een hoogte de hele stad, waar we later doorheen moesten zagen liggen.....zie foto.

We zouden langs het plaatsje Chopaka komen waar alleen indianen wonen, maar dat plaatsje hebben we gemist, want we zijn het niet tegengekomen.

Nu staan we in Hedley, bij een erg vriendelijk echtpaar, dat morgenochtend om 8 uur de koffie klaar zou hebben, leuke mensen en een erg mooie camp.

De douche's zijn hier alleen weer vreemd......een soort van open ruimte, waar je "heerlijk" met zijn allen tegelijk kan douchen......dus ik sla morgen een keer over of ik ga wel in de camper, dat hebben we nog niet gedaan......dus dat moeten we nog uitproberen.

En weer die halve salondeurtjes voor de w.c.......als langs loopt zie je kun je de benen zien met de broek op de kuiten.

We zijn net nog een stuk langs het water gelopen en hebben daar lekker in het zonnetje gezeten.....we staan weer langs een kolkende rivier, ditmaal de Similkameen River....wat een naam hè.

Vamiddag hadden we broodjes gekocht om de van Nettie meegekregen aardappel salade heerlijk op te doen.....onderweg gestopt, stoeltjes neer gezet, tafel uitgeklapt....alles klaar voor de lunch....koelkast open....tja, aardappel salade vergeten mee te nemen dus...... jam op de broodjes.

....dus Nettie ik weet niet of je al beneden in de koelkast gekeken hebt....

We gaan zo nog een stukje de benen strekken en dan komen de kaarten weer op tafel

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.