16 juni Sechelt

Door Hans en Anneke - 18-06-2012 19:24

Vandaag, zaterdag, regen regen regen...., maar we zijn positief, het is weer eens wat anders om mee te maken hoe de bergen eruit  zien als het regent. hoe mooi de wolken om de bergen hangen.....dat is net te zien tussen de druppels door.

We zijn vandaag richting de ferry bij Horseshoe gegaan, we kwamen erachter dat, toen we door Vancouver reden, dat de afstand van begin Vancouver tot aan de boot 175 km was, dus we hebben 175 km door Vancouver gereden, wat een mega stad. Ik denk dat Nederland er aardig in zou passen.

Ik dacht ook altijd dat Vancouver de hoofdstad van Brits Columbia was....foutje, dat is Victoria

Een uur te vroeg bij de boot, jammer dat de lucht helemaal dicht zat, want het uitzicht met helder weer zal mooi geweest zijn, bij de overtocht. Maar er komen nog een aantal overtochten..

We zijn nu in Sechelt, op een vriendelijke camp....aardige mensen met veel tips voor morgen...er staan veel alleenstaande mannen ( een tip voor de vrijgezelle dames die dit lezen....) op de camps....omdat het land zo uitgestrekt is, wonen ze in van die grote joekels van campers...en zo trekken ze vaak van "klus naar klus....5 weken van 7 dagen werken en dan 14 dagen vrij..

Inmiddels weten we de naam van het blauwe vogeltje.....Stellers Jay en het andere diertje is een Geelbuik Marmot.

Maar we hebben nog een vogeltje, die we in de "groep" willen gooien....een zwart met witte.....

Zo de kaarten komen weer op tafel

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan