25 juni Campbell River

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag, maandag, na het ontbijtje vanmorgen zijn we wezen wandelen.....we trainen de kuiten flink.

Daarna hebben we de eagle's zitten "spotten" ze zijn hier volop aanwezig, maar ze zijn moeilijk op de foto te krijgen, ze vliegen erg hoog......ze zijn trouwens altijd met z'n tweeen, als je er een ziet dan weet je dat er nog een aankomt.

De kraaien proberen ze weg te jagen, want die zijn bang dat hun nesten leegegeten worden en dat geeft een hels kabaal, die kraaien kunnen "schreeuwen".....

Om de kuiten daarna weer een beetje rust de gunnen, hebben we ze te rusten gelegd op een bankje.....en hebben we wat zitten lezen....het is hier echt prachtig, rustig....en heel relaxt.

We kijken morgen het weer even aan en als dat goed blijft, dan blijven hier toch nog een dag....ze voorspellen woensdag wat regen, dus dan kunnen we daar beter een "rij-dag"van maken.

Ze maken hier ook de mooiste dingen/figuren van hout.....bij het "washok" staat een "man" op de uitkijk, die helemaal uit hout gesneden is, van een afstandje is hij net echt.

Daar liep vanavond ook nog een klein ree-tje, hij was heel lief de bloemetjes uit de planten aan het eten....

Vanavond ook lekker in een hot-tube gezeten met uitzicht over het water.......het was alleen een beetje erg hot, dat water........in koud water moet je er even "door" maar in dit hete water duurt het wat langer eer je er "door" bent.

Dus we zijn weer lekker schoongeweekt..

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.