4 juli Burnaby

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag, woensdag, vroeg op pad richting Vancouver, we willen vandaag naar het Stanley Park en daarna moeten we nog een camp zoeken in Vancouver en omdat de vakanties hier deze week begonnen zijn, wordt dat steeds moeilijker.....vanmorgen stonden er al 3 campers te wachten toen wij vertrokken in Porteau Cove om onze plek te krijgen.

Het Stanley Park is in een woord geweldig.....je kunt hem helemaal rondlopen zo'n 15 kilometer, dat hebben wij niet gedaan, we hebben alleen het oostelijke gedeelte gedaan, achteraf zeggen we....we hadden toch beter fietsen kunnen huren....maar ja achteraf..

Prachtig park met een prachtig uitzicht op de stad Vancouver, zoals je op de foto's kunt zien.....veel totempalen met een uitleg, ( die ga ik thuis nog eens nalezen..)

Een schitterd waterparadijs voor kinderen, met een droogkamer, daar kun je ze inzetten met kleren aan en dan wapperen ze droog......grappig om te zien.

En een mega zeeaquarium....ontzettend mooi....we hebben er een paar leuke filmpjes van gemaakt.

Na veel gelopen en genieten zijn we nu op een camp in Burnaby een mega camp, ongezellig, wel schoon, maar echt zo'n stadscamp....ze hebben wel lekkere douche's zag ik, dus die ga ik morgen maar eens proberen.

We hebben net de buitenkant van de Camper afgespoten in zo'n grote "wasstraatachtig iets", bezempje met sop en een hoge druk....dus de buitenkant is weer clean.....morgen ochtend de binnenkant..en de koffers proberen weer precies op 23 kilo te gaan krijgen....dat wordt een ramp volgens mij.

Want we hebben natuurlijk ook nog aandenkens meegenomen.

Achteraf....had Hans minder kleren mee kunnen nemen...maar ja mannen hè

Morgen gaan we de camper weer inleveren en dan komen we weer richting huis.

We hebben ook met heel veel plezier jullie ( "retour ") mails gelezen.

.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.