Zion - Bryce Canyon (Utah)

Door Gersom en Henriette Bovendeur - A long time ago

Hallo iedereen,

Wij zitten nu heerlijk in de zon met een warm temperatuurtje voor onze kamer dit berichtje te schrijven......

We zijn vandaag naar Bryce Canyon  vertrokken, onderweg zijn we weer door Zion gekomen en daar moesten we (weer) door een controle post. Je kunt alle parken binnenkomen met een Annual Pass, wij hebben deze via via kunnen kopen.
Op zo'n pas kunnen 2 handtekeningen staan. Super grappig want Henriëtte zei al dat de handtekening die erop stond veel op de mijne leek. Tot 2 keer toe hebben ze het paspoort erbij moeten hebben om handtekeningen te vergelijken wat ook beide keren goed is gegaan. 

Maar goed, we waren ook vandaag weer lekker vroeg op onze bestemming, Henriette heeft nog even een stukje gereden op de parkeerplaats. Eigenlijk mag ze niet rijden omdat ze onder de 25 is, als we dat wel wilden moesten we ongeveer 500 dollar meer betalen. Niet normaal!!!
We hebben even wat in het hotel gegeten en toen zijn we naar het park gegaan. We verblijven trouwens in kamp Holland... Alleen maar Nederlanders tot nu toe.
Ons hotel is nu bijna in het park, dat is heerlijk want vaak moesten we nog wel een uurtje rijden om ergens heen te gaan.
Maar het park was schitterend!! We hebben nog een kleine wandeling gemaakt, super mooi, door een kloof met hoodoos heen.
Onderweg zag Henriëtte herten aan voor reuze konijnen (blond).
Vanavond gaan we nog weer richting het park om het met zonsondergang te zien.

 

W&A: nee, het is minder bergachtig dan Yosemite en Zion. Het is opzich wel hoog maar het zijn geen bergen (beetje lastig uitleggen). Het zijn meer pilaren ofzo.
Henriëtte leest idd de kaart maar die sliep en ik vergat op de borden te letten.
H&B: het is gelukkig goed afgelopen:) Het is niet te omschrijven hoe dat is, gigantisch gaaf!! Maar weel heeeeel apart om te zijn.
CD's zijn helemaal top!!
Janouk: dat is monument valley, komen we nog...
Johan: shittt, toen waren wij al weg. Toen wij in Las Vegas waren was het daar carnaval. Nou heeeel apart om dat daar te zien;) Navigatie werkt helemaal goed!!!
Foto's is af en toe nog wel even puzzelen met het licht enzo. 


 

 

Reacties

Annet A long time ago

Goedemorgen Gersom en Henriette , wat een plaatje vooral die rotsen !! Grapje !! Nee hoor , met jou zo op de voorgrond , prachtig !
Zijn de temperaturen nog zo hoog ? Het is toch niet voor te stellen dat jullie dit met eigen ogen zien !
Wie ik het ook vertel , collega's etc. dat jullie deze rondreis maken , " O wat geweldig dit maak je maar een keer mee in je leven ! "
Nou , voor straks weer een mooie en prettige voortzetting !! Liefs ma

Nellianne A long time ago

Leuk verhaaltje! ;) Mooie foto, aparte kleuren daar die rotsen! Erg leuk! Jullie hebben zeker al gigantisch veel foto's gemaakt? Geniet ervan, liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan