Grand Canyon (Arizona)

Door Gersom en Henriette Bovendeur - A long time ago

Hoi allemaal,

Vandaag zaten wij nog een dagje in het park Grand Canyon.
We hebben vanochtend heeeerlijk uitgeslapen (voor het eerst;).
Gisteren hebben we bekeken wat we hier wilden zien en er waren niet super veel punten dus dat zouden we makkelijk redden in 1 dag. Het park is veel overzichtelijker dan bijv. Yosemite.
We hebben vanochtend eerst info gevraagd over wat er mooi is en te doen is in het park, daarna zijn we naar het eerste punt gereden. Hier hebben we een korte route naar beneden gelopen (ongeveer 1,5 uur). Het was best pittig omdat het warm was en de route omhoog is dan best zwaar,,,  Maar het was zeker de moeite waard om te doen.
Daarna hebben we een shuttelbus in het park genomen en zijn we op verschillende plaatsen in het park uitgestapt (niet overal in het park mag je zelf met de auto rijden).

We vonden het park super mooi maar vonden Bryce mooier. Ik denk dat je om het goed te ervaren echt een helicoptervlucht moet doen over de Grand Canyon.. Het is zo gigantisch groot!!!

We hebben een super dag gehad en gaan nu voor de tweede keer (de eerste keer was mislukt;) de zonsondergang bekijken......

Reacties

Annet en Wim A long time ago

Hoi Gersom en Henriette ,dat blijkt wel dat jullie dit niet in een dag kunnen bekijken wat een prachtig plaatje ! Geen last van hoogtevrees ? Wat zullen jullie veel foto's geschoten hebben ! We kunnen bijna niet wachten om ze allemaal te zien ! Nou , de komende dagen wat rust !! groetjes Annet en Wim

Jan en Carla A long time ago

Hoi

Nou dit is wel een vakantie om nooit te vergeten!!!
wij hopen dat we weer gauw kunnen meegenieten van wat jullie gezien en meegemaakt hebben;)

groetjes pa en ma!

Janouk A long time ago

jo!

haha ik ben egt best jaloers!;)
maarjah... ik kan lekker voetbal kijken!! verder heb ik ook niet egt zo'n spannend leven dusss.... niet om over noar huus te skriem..;)

xXx.

Johan A long time ago

Helikoptervlucht, zeker zeker!
Ik zeg doen..

Ronnie en Esther A long time ago

Leuk om jullie ervaringen te lezen! Wij vonden Bryce ook mooier dan Grand Canon. Bij ons lag er sneeuw in Bryce, helemaal indrukwekkend op die rode rotsen, mooi contrast!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!