Weer thuis!

Door Gersom en Henriette Bovendeur - 22-06-2012 20:13

Hoi allemaal,

Donderdagochtend zijn we om half 2 vertrokken richting Alamo, het autoverhuurbedrijf. Het was erg makkelijk te vinden. Nadat we de auto hadden ingeleverd zijn we met een shuttelbusje naar het vliegveld (in LA) gebracht. Om ongeveer kwart over 2 waren we daar.

We wilden gelijk inchecken en zijn dus in de rij gaan staan. Er was op dat moment niemand achter de incheckbalie maar die zou z.s.m. komen. Dus wij wachten, wachten, wachten en nog eens wachten (met de rest vd mensen). Er werd namelijk gezegd dat we ons om 4 uur konden inchecken.

Uiteindelijk kwam er rond kwart over 4 iemand om te zeggen dat er niemand meer kwam en we dus zelf moesten inchecken. 
Nadat we bagage hadden overgeheveld van de ene naar de andere koffer omdat het gewicht niet goed was hadden we dan eindelijk ingechecked. 
We gingen door de douane en zijn toen gelijk naar de gate gegaan.
Om half 6 konden we het vliegtuig in maar toen werd bekend dat er een piloot was die dacht dat hij in het vliegtuig naar New York zat. Alles moest daar weer worden omgegooid en uiteindelijk vlogen we om 6.30 uur.

De vlucht is goed gegaan en we kwamen om 13.50 uur aan in Washington. Vanuit Washington ging onze vlucht om 17.30 uur. Ook hier was vertraging vanwege bagageproblemen. We kwamen om 7.45 uur aan op Schiphol, een half uur later dan de planning.

We hebben een super vakantie gehad, een mooie ervaring en willen jullie bedanken voor alle reacties!!

Groetjes Gersom en Henriëtte

Reacties

Nellianne 22-06-2012 23:41

Nou dat zal tegenvallen om weer thuis te zijn! Geniet nog maar lekker na en lekker rustig aan doen zeker? We zien de foto's wel een keer, vast heel veel gemaakt of niet?

Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan