aangekomen in Toronto

Door Rob en Linda - A long time ago

Vandaag een dag van veel wachten: op Schiphol; in het vliegtuig; op de bagagge; op de shuttle naar het hotel; totdat het internet het deed......(gelukkig wist ik, Linda, de oplossing: Gebruik gewoon een andere internet explorer, volgens mij heeft Sander die erop gezet)

We zijn zonder vertraging op Toronto airport aangekomen om half 12 (half 6 bij jullie). Op het vliegveld hebben we nog 2 Chinese dames geholpen om door de douane te komen. Ze spraken geen Engels of Frans en slechts een klein beetje Nederlands en begrepen niet wat er allemaal van hun gevraagd werd. Om Canada binnen te komen kost in ieder geval een stuk minder moeite dan om in de USA te komen.

We moeten nu nog even een flink aantal uur wakker zien te blijven (het is hier nu 4 uur 's middags). Dit verhaaltje is dus gewoon bezigheidstherapie. We gaan straks voor de 4de keer eten vandaag. Morgen ochtend worden we door een taxi opgehaald, die ons naar Cruise Canada zal brengen. En dan gaat het echte werk beginnen.

Reacties

sylvia.h@live.nl A long time ago

hey vakantiegangers, hahaha ik ben de eerste die reageert ben nog wakker en jacq slaapt bij het voetbal! fijn dat jullie goed zijn aangekomen! succes morgen en slaap ze voor straks... gr syl

Marcella A long time ago

Succes met wakker blijven ,en veel plezier met jullie vakantie

Sander & Wendy A long time ago

Hey paps en mams, Hopelijk nog lekker in slaap op dit moment ;). Vandaag gaat de echte vakantie dan lekker beginnen, en mogen jullie je huisje op wielen meenemen. Veel plezier!

Cok Weeda A long time ago

Hallo Rob en Linda,
Fijn dat de reis goed verlopen is, dus nu is de vakantie begonnen.
Goede reis, ma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!