Parry Sound

Door Rob en Linda - 22-06-2012 02:53

Donderdag 21 juni

De weersvoorspelling was dat we ’s middags regen zouden krijgen. Daarom de morgen begonnen met een ochtend wandeling. Een trail van 2 km waar 1 tot 1,5 uur voor staat (wij deden er 1 uur en 15 minuten over).  Dat lijkt wel erg langzaam, maar die tijd heb je toch echt nodig, door het oneffen, heuvelachtig terrein en je wilt natuurlijk ook nog het uitzicht bewonderen.

Vandaag naar Parry Sound gereden, naar de KOA camping alhier. Onderweg gestopt bij de French River. Daar hadden ze een hangbrug speciaal gemaakt voor snowscooters. Er blijkt een heel netwerk te zijn van wegen voor deze winter activiteit. Is blijkbaar behoorlijk populair hier. Verder was er een museum over de handel op de French River (fur trade) vroeger en nu.

We moesten ook alweer tanken, we rijden namelijk 1 op 4. Je hart staat stil als je moet betalen: $200,- voor 144 liter. De benzine was hier een stuk duurder, dan waar we eerder hadden getankt.

In de buurt van de camping nog even bij een meertje geweest, totdat het opeens wel erg donker werd. Gauw terug dus. We waren net voor de regen in de camper. Was het overdag warm en benauwd, nu is het lekker.

Morgen verder naar Algonquin provincial park, waar we 3 dagen blijven en waarschijnlijk geen wifi hebben.

Zouden we nu eindelijk Moose (rendieren) te zien krijgen?

Reacties

Wendy & Sander 22-06-2012 07:36 {{button-6459}}

Wauw, drie verhalen tegelijk, heel leuk om te lezen. Wat een avonturen :). Dit jaar moet het toch wel goed komen met die Moose, maar jullie hebben al beertjes gezien en anders kunnen jullie altijd zelf voor Moose spelen :p.

Wendy & Sander 22-06-2012 07:38 {{button-6460}}

Ps. De foto's zijn ook echt supermooi!

cok weeda 22-06-2012 20:38 {{button-6482}}

Wat hebben jullie al veel gezien.
Jammer dat het af en toe regent.
Hier is het weer ook wisselvallig.
Groetjes ma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan