de laatste dagen van onze reis

Door Rob en Linda - A long time ago

Dinsdag 3 juli

Toch maar besloten om nog een nachtje op deze camping te blijven. Vanaf hier is het 200 km naar Cruise Canada (2,5 uur rijden volgens onze wegwijzer “Truus”).

Naar Presque d’Ile provincial parc geweest, vlakbij de camping. Vooral veel vogels gezien en nog meer gehoord. Er broeden daar erg veel ganzen. Ook hebben ze hier een bijzondere soort muggen Kan tegen DEET en geeft nog grotere bulten dan de gewone soort.

Aan het eind van de middag uit eten geweest in een restaurant dat aan het Ontario meer lag. Alleen jammer dat we niet buiten konden zitten, omdat het was gaan regenen. De rest van de dag was bewolkt en warm geweest.

’s Avonds, op de camping, de camper schoon gemaakt (de buitenkant nog maar een keer; hadden we gisteren eigenlijk al gedaan) en gepakt. Wat een rommel hebben we bij ons, zou best wel wat minder kunnen.

 

Woensdag 4 juli

Op weg om de camper in te leveren.

Wat een drukte rond Toronto; sommige stukken waren 14 baans (7 de ene en 7 de andere kant uit).

Ruim op tijd door de taxi op het vliegveld af gezet (om half 2; we vertrekken om half 7). Geeft ons ruim de tijd om te lunchen en dit bericht te schrijven en verzenden.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!