Dag 2, Vancouver

Door Jos, Jolanda en Ricardo - A long time ago

Dag 2, Vancouver

7:30 uur, de wekker ging nog niet maar toch gingen we al uit bed, last van de jetlag... nog niet helemaal in het ritme. Op  naar het ontbijt, wat je een ontbijt kan noemen tenminste: koffie, bagels en toast en cornflakes, maar ja... dat is gebruikelijk hier. Daarna zijn we de stad gaan verkennen, het weer begon met bewolking maar al snel kwam de zon door en werd het lekker warm. Eerst naar het "Visitors Center" ( V V V ), waar we voor wat informatie heen gingen en waar we vervolgens 1 uur lang informatie kregen over Vancouver en de rest van Canada. Met een Hop on- Hop Off buskaart zijn we de stad gaan  verkennen.
Naar Grand Ville Island gegaan,  daar een rond gewandeld en broodjes gehaald. Vervolgens weer met de pont  terug gegaan en weer ingestapt in de bus, op naar de English Bay. Daar hebben we lekker op het strand in de zon gezeten en de verse broodjes geconsumeerd. Vervolgens weer de bus in gestapt en naar Stanley Park gegaan waar we ook gewandeld hebben. Na die Spaziergang door het park weer de bus gepakt naar ChinaTown, wat niet echt bijzonder was vonden we. Na ChinaTown terug naar het hotelletje om even wat uit te rusten. S avonds nog wat gegeten in de stad.
De eerste hele Vancouverdag zit erop, mooie stad met name Stanley park, ook veel armoede en zwervers die je constant lastig vallen met bedelen.
Nu nog wat plannen maken voor morgen en dan gaan we weer ons mandje in.
Morgen nog 1 dagje Vancouver.
 
Skyline Vancouver

Reacties

Erwin en Olga A long time ago

Hallo buren,

Daar zitten jullie dan eindelijk in Canada voor een geweldige rondreis!
Geniet ervan en als het foto album straks klaar is, doen we een bakkie met elkaar!

Groeten erwin en Olga
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan