Dag 4 Vancouver - Merritt

Door Jos, Jolanda en Ricardo - A long time ago

Vandaag 2 augustus s' morgens de rental car opgehaald bij Alamo in Down Town Vancouver. Ophalen ging dit keer zeer snel, na 15 minuten werd onze rental car keurig voor ons neergezet. Inladen en volgens route uitleg van de Alamo dame, snel de weg uit de stad gevonden (blijft lastig in een vreemde stad).

Na een half uur rijden even gestopt om te kijken waar alle knoppen zaten en het schuifdak uitgeprobeerd. Leuke car ... een Ford Fiesta, bijna nieuw met slechts 4600 km op de teller. Tevens een dame aan boord die alles doet wat ik zeg (bijna alles), ik bedoel natuurlijk voice response. Ricardo heeft alle snufjes uitgeprobeerd.

Verder op weg naar Merrit via HWY 1 en vervolgens HWY 5 (Coquihalla HWY), mooie route met hier en daar mooi uitzicht op besneeuwde bergtoppen. Helaas weinig stopmogelijkheden voor foto's. Waar we konden uitstappen was het behoorlijk koud met een korte broek ... slechts 19 graden.

Na 270 km in Merritt aangekomen - hier was het 28 graden en dat maar zo'n 80 km verder - bij ons hotel; Best Western Nicola Inn, om ongeveer 15:00 uur. s' Middags heerlijk uitgerust bij en in  het zwembad en hot tub, het is tenslotte wel vakantie!  s'Avonds een hapje in de stad en dan genieten van een zwoele zomeravond en de reis van morgen voorbereiden vanuit ons draaiboek.

Tot morgen!

 

Onze auto voor 3 weken; Ford Fiesta

 

Rockie Mountains langs Highway 5 (Vancouver - Merritt)

 

Ons stulpje voor donderdag nacht (2/8) (Best Western Nicola Inn Merritt)

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!