Eerste dag in Los Angeles

Door Sandra en Martin - A long time ago

Zondag 17 juni 2012

We hebben goed geslapen in het Custom Hotel, bijna het klokje rond. Natuurlijk zijn we wel wakker geweest, ook omdat er lawaai was op de gang, maar we sliepen hierna gelukkig weer in. Negen uur tijdverschil is best veel. We zijn rustig opgestart, lekker douchen en internetten, en hierna naar buiten! Eerst een bakkie scoren bij  Coffee & Beans, beetje rondlopen en toen de bus naar Venice Beach. Voor drie dollars kom je er. Erg grappig om daar rond te lopen, je komt een hoop mafkezen tegen. Er zijn een hoop straatartiesten, fietsers en wandelaar op de Boardwalk en mensen die graag gezien willen worden. Uiteraard heeft Martin met zijn voeten in de Pacific gestaan.

Na wat rondgewandeld te hebben en wat gegeten te hebben besluiten we om downtown te gaan. Wederom met het openbaar vervoer: ideaal. De oude binnenstad is niet erg bijzonder, we pakken de metro naar Hollywood; the Walk of Fame. Allemaal sterren op de grond van bekende mensen. En wat een levendigheid op straat. Leuk om te zien bij al die theaters. Als we trek krijgen, eten we een heerlijke maaltijdsalade met kip en zwarte bonen aan de Hollywood Boulevard, het smaakt ons prima. Ondertussen schiet de dag alweer mooi op en we gaan weer met onze favoriete buis verder. Ook daar vindt je allerlei pluimage in de bus. Sandra zat naast een straatartiest die zijn verdiende geld van die dag aan het tellen was, zijn tas met slangen (ratelslang en albinoslang) stond naast me op de bank! Via Sunset Boulevard zien we uit de busraampjes Beverly Hills en Bel Air liggen, wat een kasten van huizen zeg. Het is wel een heel gereis zo, we hebben de belangrijkste dingen van LA gezien (op de Universal Studio's na). Aan het eind van de dag een biertje, morgen gaan we de camper halen. We zijn benieuwd. Vandaag was in ieder geval een leuke dag.

Reacties

Jaap A long time ago

Zo, dat is gelijk een druk programma. Leuk om te lezen.

Arjan A long time ago

Grappig zo'n verslag, ik herken wel het een en ander. Ik denk dat de rest van de reis minder bekend zal zijn voor mij.
Ik wacht met spanning op de foto's van de camper.

Sandra en Martin A long time ago

Wij staan nu op het punt om uit te checken in het hotel. We gaan per taxi naar de camperverhuurder. Als we vanavond WiFi op de camping hebben zal ik proberen een foto te uploaden. Anders op het moment dat we kunnen internetten.

Simon A long time ago

Stoer man!

Hanneke en Muis A long time ago

Erg leuk om steeds een verslag te kunnen lezen.Ik wacht af hoe jullie eerste ervaringen met de camper zijn (geweest).
Groet van Muis die zich prima vermaakt en al een geheel eigen routine ontwikkelt heeft hier. Maar wat slaapt ze veel! :-)

Hanneke A long time ago

*ontwikkeld...pff.

Sandra en Martin A long time ago

Slapen is het leven van poes Muis, ze is ook al 15 jaar. Eindelijk hebben we weer internet, dus weblog bijgewerkt. Het is hier nu 09.00 uur en we gaan op pad, het wordt vandaag 47 graden Celsius. Zo heet heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Op naar de Grand Canyon!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!