Camper ophalen

Door Sandra en Martin - A long time ago

 

Maandag 18 juni 2012

We zijn heel vroeg wakker. Vandaag gaan we de camper ophalen. We besluiten een taxi te nemen naar Carson, deze komt ons om 11.00 uur ophalen. Tot die tijd vermaken we ons met de verslaglegging en ontbijt. Voor we het weten moeten we naar beneden en even later worden we door een enorme limousine opgepikt.

Bij het camperverhuurbedrijf gaat het allemaal vrij vlot. We moeten een instructiefilm bekijken. De koffers zijn uitgepakt en de technische check up is gedaan. Voor we het weten zijn we op weg naar de Walmart voor het inslaan van de boodschappen. Dit duurt wat langer dan verwacht en we rijden nog even terug naar de camperverhuurder voor uitleg van de generator. Gelukkig werkt deze nu wel.

Dan gaan we onderweg richting Palm Springs. Het blijkt ongelooflijk druk en het wordt een lange reis. Maar we hebben toch hele mooie plekken gezien vanuit de camper. File na file op de Highway, soms 8 rijen dik in één rijrichting. Het is even wennen hoe de wegen in elkaar zitten en je moet goed kaartlezen. De vermoeidheid slaat toe en na zo’n 160 miles besluiten we een camping uit te zoeken. Het wordt een rustige plek bij Perris Lake. Wat is het hier mooi en rustig zeg, is alle moeite toch niet voor niets geweest. Martin dacht onderweg: was ik maar in Frankrijk, daar weet ik precies hoe alles werkt en moet. Maar Perris Lake was toch wel de moeite waard.

Nadat we ons hebben geïnstalleerd, drinken we wat en gaan we koken. Het wordt al gauw donker en de afwas is ook al weer klaar. We zijn vandaag wat minder ver gekomen dan gepland, maar dat gaan we morgen wel  inhalen. Op naar Joshua Tree NP!

Reacties

Simon A long time ago

Wat n dik ding ja!;-)

Take care!

Sandra en Martin A long time ago

Haha, dit is een klein campertje als je het vergelijkt met de andere apparaten op dit RV-park in Lake Havasu City. :-)

Paul Snip A long time ago

vind mijn 407 toch mooier ;-)

Sandra en Martin A long time ago

Klopt Paul, kan ik me voorstellen. Want daar ligt een OM616 in. Deze rammelbak is voorzien van een Fordaggregaatje: een 8-cilinder slurper.

Paul Snip A long time ago

Oei....wat zal dat pijn doen.....zoveel benzine tanken!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!