Pacific

Door Sandra en Martin - A long time ago

 Zaterdag 30 juni 2012

Vandaag gaan we naar San Fransisco. We starten rustig op en rijden om 09.30 uur van de camping. Om de hoek drinken we nog even koffie en hierna vervolgen we onze weg. Wederom rijden we door een mooie omgeving, we beginnen er al een beetje gewend aan te raken.

Onderweg shoppen we een uurtje bij de Walmart en we vervolgen onze weg door het dorre en warme land en passeren vele fruittentjes die kersen, aardbeien en dergelijke verkopen.

Als we San Fransisco naderen zien we wolken boven de heuvels, grappig gezicht zeg. De heuvels houden de wolken vast. Het lijkt wel een dikke mist.

Het is een dikke mist! Als we de camping naderen wordt de mist steeds erger, hier staat San Fransisco om bekend. Voor ons is het natuurlijk wat minder leuk, dit zijn we niet meer gewend. Het wordt  ons steeds duidelijker dat ‘the 4th of July’ een belangrijke datum is. Het blijkt dat de Amerikanen van deze feestdag gebruik maken en er een week vakantie aan vastknopen. Dit betekent voor ons dat het hoogseizoen is. De campings raken voller en voller en men berekent het maximale tarief. We kunnen voor 1 nacht een plekje krijgen met stroom. Dit willen we wel graag, want we moeten nu toch eindelijk ons weblog bijwerken en de laptop is al dagen leeg. We hebben vandaag 233 mijl gereden.

We staan nu op een overvol RV-park dat grenst aan de Grote Oceaan. Helaas zien we die niet vanwege de mist, maar we gaan straks wel even een wandelingetje maken.  Morgen gaan we proberen met het openbaar vervoer de stad te bezoeken.

Reacties

Simon A long time ago

Goeie verhalen man. Ik heb het idee dat ik achterop de bumper van julle super camper zit!

Veel plezier in SF. Na New York de leukste stad van de USA!

Paul Snip A long time ago

Ik ben benieuwd naar de foto's...

John, Helma Tinsae A long time ago

Fijn om te horen dat jullie nog steeds volop genieten. Het was helemaal afkicken dat er geen verslagen meer kwamen... Fijn dat alles goed gaat.

Veel liefs!X

Hanneke A long time ago

Ha, daar zijn de verhalen weer. Leuk.Geen beren gezien? Ben benieuwd of het weer nu is opgeklaard.

Liefs.

Hetty en Wim A long time ago

Hoi Sandra en Martin,
Pas zojuist doorgedrongen tot deze mooie site. Gaan we nog eens op het gemak bekijken. Voor nu in elk geval veel liefs en veel geluk en plezier gewenst voor het vervolg. Nu eerst finale EK Spanje-Italie ;) X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!