17 en 18 juli

Door Hilda Kist - A long time ago Ook deze dag waren we weer vroeg wakker. Het was een ochtend met veel gehaast en gedoe. Maar om half 11 konden we vertrekken met de shuttle bus naar het zion park. Met een trip van 1,5 uur hebben we zeer mooie gebergtes gezien. Met veel steile wanden en rood oranje kleuren. Ook de beroemde Californische condor hebben we gezien, ondanks dat we in de staat Utah zitten. Jaarlijks heeft het park 3 miljoen bezoekers. Daarna zijn we op  pad gegaan naar onze volgende bestemming Bryce Canyon. Om ong. 4 uur waren we op de camping. De meiden hebben nog even lekker in de zon gelegen en we hebben allemaal heerlijk rustig aan gedaan. Vanochtend waren we allemaal om tien uur fris en fruitig en zijn we met de shuttlebus, ingang voor de camping en na tien minuten rijden waren we er al. We hebben ons laten afzetten op een uitzichtpunt op 2800 m hoogte.  Schitterend uitzicht, wat een bijzondere natuur. Vanaf daar hebben we een flinke wandeling gemaakt van ca. 6 Miles  dwars door de canyon. Een geweldige ervaring. Om 2 uur waren we  weer terug op de camping en de middag hebben we heerlijk gezwommen en in de zon gelegen. Vanavond gaan we naar sunsetpoint en gaan we picknicken en van de prachtige zonsondergang genieten, ook dat schijnt heel mooi te zijn. Onze laptop is gecrashed dus foto,s plaatsen  gaat helaas niet Lukken.

Reacties

gerrit A long time ago

heel veel plezier, en maak er wat moois van voor jullie allemaal genieten daar,.

Berti A long time ago

Hoi familie, zo te horen genieten jullie volop!! En Hilda wat betreft de foto's Daphne laat ons via twitter hele mooie beelden zien!! Groetjes van ons allemaal!!

mama oma Zanting A long time ago

Hallo allemaal, het is fijn om te lezen dat jullie het naar de zin hebben, jammer dat de laptop is gecrashed, ik ben zeer benieuwd naar de foto´s.

Liefs ma /oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!