17 en 18 juli

Door Hilda Kist - 19-07-12 01:38 Ook deze dag waren we weer vroeg wakker. Het was een ochtend met veel gehaast en gedoe. Maar om half 11 konden we vertrekken met de shuttle bus naar het zion park. Met een trip van 1,5 uur hebben we zeer mooie gebergtes gezien. Met veel steile wanden en rood oranje kleuren. Ook de beroemde Californische condor hebben we gezien, ondanks dat we in de staat Utah zitten. Jaarlijks heeft het park 3 miljoen bezoekers. Daarna zijn we op  pad gegaan naar onze volgende bestemming Bryce Canyon. Om ong. 4 uur waren we op de camping. De meiden hebben nog even lekker in de zon gelegen en we hebben allemaal heerlijk rustig aan gedaan. Vanochtend waren we allemaal om tien uur fris en fruitig en zijn we met de shuttlebus, ingang voor de camping en na tien minuten rijden waren we er al. We hebben ons laten afzetten op een uitzichtpunt op 2800 m hoogte.  Schitterend uitzicht, wat een bijzondere natuur. Vanaf daar hebben we een flinke wandeling gemaakt van ca. 6 Miles  dwars door de canyon. Een geweldige ervaring. Om 2 uur waren we  weer terug op de camping en de middag hebben we heerlijk gezwommen en in de zon gelegen. Vanavond gaan we naar sunsetpoint en gaan we picknicken en van de prachtige zonsondergang genieten, ook dat schijnt heel mooi te zijn. Onze laptop is gecrashed dus foto,s plaatsen  gaat helaas niet Lukken.

Reacties

gerrit 19-07-12 13:53

heel veel plezier, en maak er wat moois van voor jullie allemaal genieten daar,.

Berti 20-07-12 08:51

Hoi familie, zo te horen genieten jullie volop!! En Hilda wat betreft de foto's Daphne laat ons via twitter hele mooie beelden zien!! Groetjes van ons allemaal!!

mama oma Zanting 22-07-12 11:30

Hallo allemaal, het is fijn om te lezen dat jullie het naar de zin hebben, jammer dat de laptop is gecrashed, ik ben zeer benieuwd naar de foto´s.

Liefs ma /oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie