25 en 26 juli

Door Hilda Kist - A long time ago Las Vegas. We zijn woensdag vroeg vertrokken nadat we alles hebben ingepakt en de camper schoon hebben gemaakt. We zijn eerst naar het vliegveld gereden, daar hebben we Andre en Annita achter gelaten zodat Geert en Hilda de campers op tijd konden inleveren. Andre had eigenlijk een te kleine auto meegekregen dus zijn Geert en Andre weer terug gegaan met de meiden en Annita en Hilda met de jongens reden alvast naar het hotel. Een half uur later arriveerden de mannen met een andere, grote, auto. De koffers uit de auto en we konden even heerlijk relaxen. Ware het niet dat de kleine koffer was verdwenen. De paniek was groot. Annika rende naar buiten met blote voeten en heeft hierbij de onderkant van de voeten kats verbrandt. Geert en Andre zijn meteen weer terug gereden naar het verhuurbedrijf in de hoop dat ie daar was blijven staan. En gelukkig, daar was ie. S'avonds naar de strip bij een temperatuur van 35 Gr. We zijn naar de show 'the blue men' geweest in hotel de venetian. Een van de vele enorme hotels, Venetië is helemaal nagebouwd, je kon zelfs in ee gondel varen. Om twee uur in de nacht waren we moe en zijn we terug gegaan naar ons hotel. Vanochtend lekker uitgeslapen en nog even gegokt, opbrengst 2,50 voor annita en 10'dollar voor Andre. Daarna gereden naar death valley, wat een enorme hitte. Het landschap lijkt echt death. Nu hebben we net lekker gegeten en gaan we nog even naar de zonsondergang kijken hier vlakbij.

Reacties

Robert A long time ago

Hey family,jullie maken van alles mee lees ik wel, kan ook niet anders met mijn grote broer erbij! Geniet nog lekker van jullie vervolg trip met de mustangs en veel kiekies maken Hil?! grts vanuit een warm (29gr) Meppel.

(0) Ma Hennie 11.20 A long time ago

HIER EVEN DE HARTELIJKE GROETEN UIT MEPPEL.HOPEN DAT HET MET ANNIKA GOED AFLOOPT MET HAAR VOETEN.WAT EEN GELUK DAT DE KOFFER ER NOG WAS.JULLIE KRIJGEN DE GROETEN VAN JAN EN TRIJNIE EN VERDERE FAMILIE!!!!!!!IK KOM NET THUIS VAN HAAR VERJAARDAG.VANDAAG MET DE RIJWIELVIERDAAGSE MEE GEDAAN WAS GEZELLIG. GENIET NOG VAN JULLIE VAKANTIE GROETJES VOOR ALLEN DIKKE KUS (O)MA
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!