Lake Isabella (2) - 14 juli

Door R. Bergsma - 15-07-2012 07:48 Lake Isabella -14 juli Vandaag hebben we rustdag en doen noodzakelijke dingen, zoals wassen,  tanks legen en vullen, tanken, boodschappen doen en voorraden aanvullen. We wisselen ook van plek. We kunnen kiezen tussen een rustige en zonnige plek of een beschaduwde wat drukkere plek. Het advies is: "go for the  shade,  guys"! We vallen in het niet bij onze buren, een Presidential trailer met 3 slide outs en een lengte van ca. 11 mtr. en dan moet er nog een Pick-up vóór. Dan rijden we naar het meer, naar het openbare strand Kissack Cove, waar je met je RV gewoon tot aan het meer rijdt. Je mag hier zwemmen, maar zelfs de jongens  trotseren het groenige water niet. Dan maar onder de buitendouche van de RV.  We luieren in de broodnodige schaduw van onze RV op de bij Walmart gekochte campingstoeltjes. Dan weer de winkel in voor een steak voor de bbq, liters onmisbaar water en om af te koelen. Met onze ijscafė in de speciale houder van het boodschappenkarretje  lopen we door Vons.  We scoren een free value card waarmee je 10% korting krijgt op je boodschappen; toch mooi meegenomen! Langs de weg kun je 5 (prima) komkommers kopen voor  1 $. We kopen vers fruit en groente en ook hier zijn ze allervriendelijkst: "Hi guys, how're you doing? Where are you from?  Oh, I just made à 10 Days' cruise  through France, Italy and Spain....".   Morgen rijden we door naar Barstow en dan Las Vegas. We melden ons weer.

Reacties

Dieke en Patrick 16-07-2012 16:05 {{button-7180}}

Howdy folks,

Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken en niet klagen over de hitte he. Het is hier werkelijk waar herfst, regen, regen, regen en 14 graden vandaag, doe dan maar jullie 40 graden haha. We zijn ook erg nieuwsgierig naar de foto's maar jullie album blijft angstvallig leeg. We wachten vol enthousiasme de volgende update af. Hopelijk met een heleboel dollars, LANG LEVE VEGAS en niet hebberig worden he haha. Have fun

R. Bergsma 19-07-2012 08:26 {{button-7326}}

Helaas geen winst gemaakt in Las Vegas, -10 dollar. We genieten van het weer, hoor! Slecht signaal hier. Ga snel volgende bericht uploaden, foto's komen later.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan