L.A. / Malibu - 26 juli

Door R. Bergsma - 27-07-2012 18:32 Los Angeles  / Malibu 26 juli  Vandaag doen we een rondje L.A. bij  daglicht. Het gaat vanaf Malibu langs de Pacific Cost Highway met z'n prachtige brede zandstranden, via de Sunset Boulevard naar de Rodeo Drive in Beverley Hills met z'n exclusieve winkels. Dan voor een paar snelle snapshots door naar de Walk of Fame met de eindeloze  rij beroemde straattegels en door naar het Hollywood-sign op de heuvels van Mount Lee.  Na een hele middag sturen door een nogal verkeersdruk  L.A. , genieten we op de camping van de rust en het uitzicht onder het genot van een gegrilde steak en een ijskoude Margarita.  Het schemert al tegen achten en het wordt alweer donker. Het lukt ons maar niet om op tijd de bbq aan te steken. Dat komt omdat de dagen ècht te kort zijn; de tijd haalt ons telkens in. Een ieder die deze reis ook gaat doen, willen we aanraden om er op z'n minst 6 weken voor uit te trekken, net zoals het Hollandse echtpaar dat relaxed uit hun camper sprong bij de ophaalplaats van de camper om hem in te leveren, toen wij daar onze reis startten.  Dat zag er zò ontspannen uit! 

Reacties

Astrid 28-07-2012 17:45

6 weken, wie wil dat niet! Maar meestal is dat alleen weggelegd voor 60-plussers. Dus misschien over een jaar of 10 nog eens dunnetjes overdoen?
Hier alles ok, ook met pa en ma. We genieten van jullie verhalen en zijn heel benieuwd naar de foto's.
Het is nu aftellen voor jullie, dus geniet van de laatste dagen!

R. Bergsma 29-07-2012 08:25

Dan voorlopig nog maar 3 weken op vakantie, niets mis mee! De tijd gaat al snel genoeg. Foto's uploaden nog steeds niet gelukt helaas. De weken zijn omgevlògen en we proberen er nog het maximale aan plezier uit te halen.
Fijn dat alles goed is bij jullie. Nog een mooie zondag gewenst. Hgr.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie