Woodside Ranch

Door Inge Verkroost - A long time ago Hoi allemaal, bedankt voor al jullie reacties! Het is leuk schrijven als je ook weet dat het gelezen wordt.Ik zit weer bij het zwembad, Suzanne is aan het zwemmen. Marius heeft zijn gebruikelijke vakantie griep en ligt even te dutten.Robin zit even uit te buiken voor de tv. We hebben vanmorgen onze eerste ontbijt rit gemaakt. Het heeft hier zo lang niet geregend dat alles erg stoffig is. Met name te paard is dat erg jammer.ook zijn de paarden ivm de warmte nogal sloom. Voor mij is dat jammer maar Suzanne kan zo goed meekomen. Het onbijt was zoals ik verwacht had: gebakken eieren in allerlei soorten en maten, spek, worstjes, pannekoeken en wentelteefjes. En gelukkig ook ananas. Maar volgens mij zijn wij de enigen die ik daarvan heb zien eten. Ik hoop dat we morgen naar de Wisconsin Dells kunnen naar het grootse waterpark,even afwachten hoe Marius zich voelt. Zaterdag kan trouwens ook nog maar dan zal het wel druk zijn. Voorzichtig morgen ( vrijdag de 13e) en tot schrijfs!

Reacties

Marius en Frida A long time ago

Hardstikke leuk om zo bij te houden wat jullie doen en beleven.
Marius heeft hetzelfde als senior. De eerste vakantieweek was nooit een succes.Hou je taai.Hier is het slecht weer.
We kunnen toch regelmatig even fietsen. We doen iedere keer 10 km en dan even rusten. Dat gaat net. Wel even ingeleverd dus.Vandaag gaan we weer nar Den Helder. Jeroen en Anne komen vanncht thuis en dan moeten we wegens de ruimte wegwezen. Ik ben er in geslaagd internet op Jeroens computer in de war te brengen dus ik krijg op mijn donder.
Het is de bedoeling dat we maandag met de tweeling naar de camping gaan. We hopen op mooi weer. Onze kleinkinderen denken dat het op de camping altijd regent.Nog heel veel plezier en tot mails.
Marius en Frida.

Rob en Theresia A long time ago

Daar zat ik dan vanmorgen met mijn beschuitje
met honing jullie verslag te lezen.Wat een
watertandend ontbijt,héééérlijk!Waar wij ook
zijn op de wereld ,mijn dag kan niet meer stuk
met zo'n ontbijtje.Gebakken bacon,worsten,
eieren en gebakken tomaat!Vol afgrijzen kijkt
Rob me dan aan vanaf de andere kant van de tafel
en vraagt zich af wie is dat mens!En alle
mopperaars over het weer hier.....het is best
lekker hoor,26 graden!!13 in de ochtend en 13
in de middag.Jammer dat Marius even de vakantie
blues heeft.Beterschap en we hopen dat je snel
weer op de been bent en mee kunt gaan naar het
waterparadijs.Hebben de kids al vriendjes gemaakt en kunnen ze zich een beetje redden met het
Engels?Enne vrijdag de 13e is probleemloos verlopen.Tenminste tot nu toe hi,hi.Nog 6 uur te gaan!Knuffel voor allemaal,doeiiiiiiiii💋💋

Bianca A long time ago

Hallo Vakantiegangers wat heerlijk om jullie reisverslag te lezen! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op jullie ;-) hartstikke mooi zo'n reis! Als jullie daar veel last van de droogte/stof hebben willen we wel wat regen jullie kant opsturen hoor, geen probleem! Ben erg benieuwd naar het waterpark! Hopelijk is Marius weer snel op en top in orde! Morgenochtend als ik een kräcker als ontbijt neem zal ik aan jullie heerlijke ontbijt denken! We wachten allemaal met smart op jullie volgende bericht :-) had trouwens ook gelezen dat jullie bij BubbaGump geweest waren, hadden ze daar hetzelfde concept met die bordjes op tafel als in New-York of niet? Dikke vakantie knuffel Bianca
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!