Nog meer Woodside Ranch

Door Inge Verkroost - A long time ago Hallo allemaal, Jammer voor jullie dat het zulk rot weer is. Het zit niet mee met de nederlandse zomers.hier is en blijft het 30 graden. Er is nu wel wat bewolking en hier hopen ze op een bui. Het heeft hier ruim een maand niet geregend. Vanmorgen weer heerlijk aan de eieren met spek en wentelteefjes gezeten. Ook tussen de middag krijgen we warm eten. Vandaag was dat macaroni met kaas. Nou, dat was meer kaassaus met wat macaroni. Dat was zelfs voor mij wat gortig. Na de ontbijt rit heb ik met Suzanne nog een rit gemaakt. Ze doet het erg goed. Maar het zijn allemaal grote paarden en ze komt niet met haar benen onder het zadel uit. Meestal gaat dat 1 rit goed, dan is het haar lievelingspaard en de tweede keer hebben de paarden door dat Suzanne ze niet aan kan en dan gaan ze eten langs de kant van de weg. Dan gaan we weer opzoek naar een nieuw paard. Morgen heb ik misschien een prive rit of met mensen die allemaal kunnen rijden.kunnen we eindelijk even lekker de benen strekken. We zijn vanmiddag ook even naar het drop geweest om wat spullen te kopen. Leuk om in de schappen te kijken wat ze allemaal hebben.nog niet Theresia's shampoo tegen gekomen. Tot het volgende bericht! Fijn weekend

Reacties

Marius Frida A long time ago

Zijn Marius en Robin na 1 rit te paard genezen van hun idee om te rijden? Lekker als jij (Inge) nog even echt kan rijden. Ik zie Suzanne al zitten in spagaat op dat grote paard. Wij zijn weer thuis. Jeroen en Anne waren vannacht om 2.30 weer in Woerden . Gaan jullie hierna naar de familie Kunz?(?). Veel plezier en nieuwsgierig afwachtend naar verdere belevenissen .

Jeroen A long time ago

Wij zijn inderdaad weer veilig geland. Topvakantie gehad. Het is mooi wandelen en duiken op La Palma.

Fijn dat jullie het leuk hebben en dat het weer ook meewerkt. Supermarktsnuffelen is inderdaad altijd leuk in het buitenland. Jubelend roepen 'dus dat hebben ze hier ook' of met opgetrokken lip 'gadver, wat is dit?' denken. Leuk!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!