Yellowstone!

Door Inge Verkroost - A long time ago Hoi allemaal, We hebben vanmorgen lekker rustig aangedaan en om half 11 uitgechecked uit het hotel in Jackson. We zijn door Teton national park naar Yellowstone gereden en hebben nog even zuchtend om ons heen gekeken. Het is er zo ontzettend mooi! We hebben in een supermarkt lunch ingeslagen en nog wat geshopt. (nog steeds Theresia's shampoo niet gevonden) We hebben gepicknickt op een plek met anti beren vuilnisbakken. Maar geen beren gezien. Het wat maar 2 uur rijden naar de grens van Yellowstone national park. We hebben lekker rustig aan gedaan. En op wat verschillende plekken blijven kijken. Het mooiste was een wandeling langs verschillende geisers en modderpruttelpoelen. We hebben ook nog een gigantisch groot hert gezien met een heel groot gewei.hij liep op 2 meter van onze auto! Tevens nog meer herten wat verder weg gezien en bizons! morgen gaan we ons wat meer oriënteren en waarschijnlijk naar een rodeo. Welterusten, Inge

Reacties

Frida Marius A long time ago

Zo'n hert lijkt me heel groot , zo vlakbij de auto. Anti- beren vuilnisbakken en geen beer in de buurt. Schande! Die gaan natuurlijk naar een plek met te kraken vuilnisbakken . Het weer is goed maar nog niet warm. Volgende week wel 25 graden gemiddeld. Mooi voor de Drentse fietsvierdaagse. We gaan het proberen want ik heb een knie bezeerd aan de salontafel bij Jeroen. Dus wordt 4 dagen achter elkaar misschien teveel . We zien wel. Veel plezier in Yellowstone park.

Rob en Theresia A long time ago

Cool naar een rodeo!!Heb ik altijd al eens willen zien.In Amerika is het toch net ffe wat anders dan in de Brabant hallen!🐎🐎Heb op internet wat foto's bekeken van het Teton Parc,wat een onbeschrijfelijk mooi gebied.Bofkonten,zijn jullie toch maar mooi geweest!!Maarrrre wel lief hoor dat jullie heeeelemaal naar Amerika gaan om mijn shampoo te halen ☺.Ben reuze benieuwd naar jullie volgende verslag.Heel veel plezier etc.in Yellowstone.doeiiiiiiiiiii

Jeroen A long time ago

Prachtige verhalen. Amerika staat ook nog op ons verlanglijstje en Yellowstone hoort daar zeker bij. Bij ons is de waan van de dag al weer begonnen. Ik probeerde gisteren op de bank koffie te drinken, maar ik kan mijn kopje nergens kwijt. Ik heb mijn salontafel namelijk bezeerd aan de knie van mijn moeder.

Papa en Mama Heij A long time ago

Hallo Globetrotters.
Een heel mooie volgende stek hebben we begrepen met natuur om jaloers op te worden. De beren blijven gelukkig op afstand om jullie een plezier te doen. Wij genieten nu ook van de natuur in jullie tuin. Lekker buiten wat rommelen en natuurlijk ook zitten op zijn tijd.Veel plezier deze laatste week en groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!