Meer Yellowstone

Door Inge Verkroost - A long time ago Hoi thuisblijvers! Ik had gisteren een lang verhaal geschreven over onze 2e dag in yellowstone maar het opslaan is op een of andere manier niet goed gegaan. Dus vandaag 2 verslagen. Gisteren zijn we noordelijke loop gaan rijden in de hoop op veel dieren te zien. We hebben antilopen gezien. Of in iedergeval iets wat ze hier antlopen noemen. Verder herten en bizons. We zijn bij prachtige watervallen geweest en we hebben tijdens een wandeling marmotten gezien. Die zijn zo grappig. Ze zijn dik en schommelen. Erg koddig. Daarna zijn we naar mamouth hot springs geweest. Dit zijn een verzameling warmwaterbronnen die steenformaties creeren waar ze aan de oppervlakte komen. Het ziet er uit als als iets uit een druipsteengrot maar dan boven de grond. Gisteren avond hebben we bij de mc Donalds gegeten want dat hadden we de kinderen nog beloofd. Vandaag is het maandag dus dachten we dat het wel rustiger in het park zou zijn. Maar dat was niet zo! File op weg erin en later in de file voor een hert.we waren al even bang dat dat de hele dag zo zou blojven maar dat viel gelukkig mee. We zijn begonnen met een waterval klauter stukje en daarna eindelijk Old Faithfull. Toen was het weer kermis! We hadden gelukkig voor we vertrokken al lunch ingeslagen. We zijn op de bankjes gaan zitten en na ruim een halfuur begon hij te spuiten. Toch wel erg indrukwekkend maar ook wel erg touristico om met honderden mensen naar zoiets te kijken.Snel weer weg. Om even weg te zijn bij de drukte dacht ik een leuke wandeling gevonden te hebben op de kaart. Dus wij lopen. Eerste stuk was erg mooi en we hebben een prive warmwaterbron gevonden. Maar daarna werd het landschap erg saai, tussen allenaal jonge boompjes. Terug naar de auto en doritos gegeten en van heel dicht bij een bizon op de weg die zich er niets van aan trok dat hij een kerstboom op z'n kop mee droeg. Even gezocht waar morgen de rodeo is. Gaan we savonds heen. Morgen ochtend beginnen we met een halve dagrit paardrijden. Ik ben benieuwd. Tot morgen, ik hoop dat het opslaan nu wel goed gaat. Inge

Reacties

bakkertjes A long time ago

Het is gelukt. Geweldig om zoveel dieren van zo dichtbij te zien. Zijn benieuwd naar de foto's. xx

Senior. A long time ago

Hallo allemaal daar tussen de wilde dieren.
armelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Jeroen. Zijn eerste verjaardag als getrouwd man.
Wij hebben vandaag de eerste etappe van de fiets vierdaagse gereden. Totaal nog 58 KM.
Met veel rusten was het een lange dag. We reden samen met de Posten. Het was prachtig weer. Weinig wind en volgens ma iets te heet.
In ieder geval heb ik de gang er weer een (klein)
beetje in. Wij komen geen buffels tegen maar zijn al tevreden met een buizerd of een ooievaar. Zo'n rodeo zou ik ook willen zien.
Het schijnt het toppunt van echt amerikaans te zijn.We hopen dat jullie nog heel erg gaan genieten. Uit ervaring weet ik dat de laatste week van een vakantie snel gaat.
We zien met spanning jullie verhalen en foto's tegemoet.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!