Springdale (Zion)

Door J. de Kroon - 31-07-2012 06:28

Hallo allen, om te beginnen allemaal bedankt voor jullie reacties. Leuk om te lezen. Vanochtend na een ontbijjt in de Mac, afgereisd naar Springdale (in het Zion Park). Na ongeveer 2,5 uren rijjden aangeland. Onderweg wel warm maar ook bewolking. De Majestic View Lodge doet zijn naam eer aan! Een geweldig uitzicht op de net zo geweldige omgeving en een mooie accomodatie met mooie in veel hout bewerkte kamers. We vinden het jammer dat we hier maar 1 nacht zitten. We zaten net binnen, toen een enorm onweer losbarstte en een urenlange regenbui aanbrak. Vanaf ons balkonnetje een geweldig uitzicht. Vanavond in het dorp heerlijk gegeten bij Wildcat Willies. In het dorp hoorden we ook dat het de afgelopen weken superdroog was geweest en de mensen hier heel erg blij waren met deze fikse bui. Trouwens ook voor onze tijdens deze trip de eerste regen. De temperaturen blijven prima.

De diehards hebben ook vanavond nog in de regen gepoedeld in het zwembadje. Nu zitten we met een drankje ff na te praten. Morgen reizen we door naar tussenstation Page maar gaan we wel dwars door het Zion Park heen. Echt een mooie, rots- en bergachtige omgeving maar ook met veel groen.

Oh ja, kijk ook eens bij onze afbeeldingen. Hier voegen we periodiek een paar aan toe van de laatste etappe van onze reis.

Reacties

Marten en Ria 31-07-2012 10:10 {{button-8364}}

Wat een prachtige omgeving!De foto's kijken we iedere dag,om te kijken of er ook nieuwe zijn geplaatst,leuk om te zien waar jullie zitten en wat jullie zoal beleven.Geniet van de omgeving en een goede reis naar de volgende locatie!

Lieve groetjes Marten en Ria

gerrit en reina 02-08-2012 00:42 {{button-8522}}

het zijn echt prachtige foto;s
wat zullen jullie genietenvan alles, dit maak je waarschijnlijk ook maar eens in je leven mee, en wij mogen er van mee genieten

Heit/Mem-Pake/Beppe zei op 03-08-2012 om 21.00. 03-08-2012 21:11 {{button-8685}}

Hier weer een berichtje uit Wergea.We hebben weer even naar de mooie foto,s gekeken.Wat is het een belevenis zeg. Maar wel erg vermoeiend.Nog even volhouden Want het aftellen begint nu We wensen jullie nog een paar fijne dagen toe,uit het kermisvierende Wergea .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan