Grand Canyon, dag 2

Door J. de Kroon - A long time ago

Vandaag weer een dagje Grand Canyon. We zitten er vlak bij, dus waren we snel ter plaats. Hier zit ook een 'Grand Canyon City' waarin het 'Hopihouse' staat. Dit is een huis gebouwt in de oude indianen stijl. Hier boden de indianen vroeger hun waren aan, tegenwoordig is het een winkeltje. 

Via een shuttle bus zijn we verder de canyon in gegaan naar verschillende mooie uitzichten. De route eindigde met 'Hermits Rest'. Hier stond ook een gebouwtje dat zo'n 100 jaar geleden was gemaakt. Hierin stond een erg mooie openhaard! (zie foto's)

De canyon is prachtig, maar is toch wel veel hetzelfde. De canyon moeheid slaat toch toe ;-) Morgen gaan we weer verder, opweg naar Phoenix. Dit is een behoorlijke grote stad, zo'n 1,5 miljoen inwoners. Onderweg komen we nog langs een ander natuurpark met een natuurlijke glijbaan. Hopelijk kunnen wat mooie foto's maken om te laten zien wat dat precies inhoud.

We hebben nog een paar foto's online gezet, maar de snelhied van het internet hier is TERGEND traag. Dus hopelijk hebben we in het volgende hotel beter internet! Foto's volgen dus zo spoedig mogelijk.

Reacties

Marten en Ria A long time ago

De foto's staan erop hoor!Prachtig!Wat een omgeving.Ja het is wel allemaal hetzelfde,maar jullie hebben het toch maar mooi even beleefd!Goede reis naar Phoenix en we zijn benieuwd naar de natuurlijke glijbaan.

Lieve groetjes Marten en Ria
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!