Palm Springs

Door J. de Kroon - 05-08-2012 08:25

Vanochtend om half 11 vertrokken we richting Palm Springs (woestijn). Het was een saaie rit over de high way 10 dwars door de woestijn. Om half 4 zaten we ongeveer in onze kamers. Daarna gelijk een frisse duik genomen in het zwembad, naja fris het water was zelfs warm! Want het is hier weer 43 graden. Na de 'frisse' duik zijn we naar Aerial Tramway gereden. Dit is een bijna 2 kilometer lange kabelbaan met een draaiende vloer           waardoor je rondom van het uitzicht kunt genieten. Het was soms wel een enorme hoogte, en Sander vond het niet echt leuk. Toen we op de berg waren hebben we van het uitzicht genoten. Ook hebben we ook nog een wasbeer gezien! Toen zijn weer in het donker terug gegaan, want het word hier snel donker (8 uur, kwart over 8). Daarna zijn we nog uit eten geweest naar een mexicaan. En nu zitten we nog wat na te praten, en blog te maken. En ohja morgen gaan we celebrities spotten in Los Angeles! Oant moarn! (:

Reacties

Marten en Ria 05-08-2012 10:59

Pffft arme Sander met zijn hoogtevrees,toch een soort van overwinning of niet?
En weer erg warm,jammer dat het water van het zwembad dan niet echt verfrissend is.Leuk,celebrities spotten,ben benieuwd wie jullie tegen komen:-)Een goede reis er naar toe en geniet nog van de twee laatste dagen!Wij gaan aftellen,haha!

Lieve groetjes Marten en Ria

Klaas & Greta 05-08-2012 11:42

Alweer een mooi verhaal. En wat een mooie foto`s. Amerika is mooien in relatief korte afstanden ook heel afwisselend. Nog een paar dagen genieten en dan terug keren naar de werkelijkheid. Geniet er nog lekker van. Groetjes.

Heit/Mem-Pake/Beppe zei op 05-08-2012-om 20.15. 05-08-2012 22:12

wat hadden julie weer een mooie verhaal.Met weer prachtige foto;s.Kunnen jullie nog wat tegen de warmte? Jullie vakantie zit er bijna op en -at last but not least - wensen wij jullie een goede reis naar huis .groetjes en tot kijk .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan