Bericht van Monique

Door J. de Kroon - A long time ago

Hallo mensen in het kleine koude kikkerland!

We zitten nu heerlijk op de hotelkamer, terwijl we een hele dag achter de rug hebben. We zijn vanmiddag naar Alcatraz geweest, wat is dat speciaal om te zien! Het is er erg steil en moeilijk te bewandelen, maar het is echt speciaal. We kregen een audiotour, en deze was ook in het Nederlands beschikbaar. Iedereen kreeg een koptelefoon, dus het was wel individueel. Wat er verteld werd was ook erg speciaal, en er zijn ook genoeg foto's gemaakt. Daarna zijn we over de pier gelopen( pier 39) en hier zaten erg veel leuke winkels. Dus we hebben even gewinkeld. Omdat Jappie en Gitte het koud hadden zochten we ook een vest/trui en een broek. Dus we zijn zo'n beetje alle giftshops wel doorgeweest. 
Het grappige is: We zouden even eten, dus we gingen naar het Hard Rock Cafe. Hieer stonden de hostess te praten, dus we zochten een tafeltje. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, dus de waitress was niet erg aardig uiteindelijk.
 
Ook ben ik zelf nogal geschrokken van de armoedein deze stad. Ik had het minder erg verwacht, maar op elke hoek staat wel een zwerver die kleingeld wil. Dit levert ook veel straatmuzikanten op, en dit vind ik wel weer leuk. 

Vanavond wilden we met de cablecar terug. Dit was net als een achtbaan. Echt enorm gek, omdat de wegen hier nogal steil zijn(lees: praktisch rechtop). 

Nu zitten we op de hotelkamer, met zijn allen gezellig te kletsen onder het genot van een biertje! 

Niet te vergeten: Goedemorgen mensen!

Reacties

Marten en Ria A long time ago

Biertje?(foei,haha)Geniet er maar van!Jullie hebben dus een enerverende dag gehad,erg leuk om te lezen.Veel plezier vanuit het extreem warme kikkerlandje!

Lieve groetjes ons

Gerrit en Reina A long time ago

alcatraz ziet er inderdaad net zo uit als in de film, ik kan me voorstellen dat dit zeer indrukwekkend was.
nu op naar de volgende bezienswaardigheid .
veel plezier
liefs van ons

Miranda en Arné A long time ago

Hee lieve (schoon)zus,

dus de wegen staan rechtop haha!
Maar leuk om te lezen hoor! Maar een foto-avond houden als jullie weer terug zijn :).

xxx

buurtjes A long time ago

Ha goeie! koud kikkerland??? het is tropisch!!! Piet Paulusma heeft vakantie..zie. enfin. Geniet van het bier ( heineken?)en de cultuur en omgeving alcatraz klinkt al spannend. Hebben vanavond ( voor jullie ochtend 10 a.m.) ook op de skype Gitte gezien en gesproken, top mensen!! leuk. tot gauw. we werken heir nog wel even voor die rot euries... go! buy buy!

Klaas & Greta A long time ago

Mooi te lezen dat jullie alles goed beleven en bewust meemaken. Wij volgen jullie nu nog vanuit het tropische Frankrijk. Over aantal dagen zit onze vakantie er op en volgen we jullie vanuit Peize. Maak maar veel foto's dan kunnen we die later in de Wirdummer bioscoop bekijken. Groetjes en geniet.

Ype en Ellen en bern A long time ago

Wat al een avontuur!!!
Heit en mem Oedzes bellen iedere dag om te horen hoe het met jullie gaat.We vinden het erg leuk om zo op de hoogte te worden gehouden door jullie.het is hier erg warm, we nemen er een borreltje op.
Veel plezier allemaal!!

Groetjes Ype en ellen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!