Van Morro Bay naar Santa Barbara

Door Fam. Deijk - 12-07-2012 21:38

Onze dochters verspreiden al veel van onze belevenissen via Face book , Twitter etc. . toch zal ik ook nog een stukje aanvullen voor degene die hen niet volgen. Gisteren al geprobeerd wat foto´s erop te zetten echter door erg traag internet ging dit niet lukken. Komt dus nog. Gisteren zijn we na een heerlijk ontbijt met o.a. vers gebakken wafels vertrokken uit een bewolkt Morro Bay voor de rit naar Santa barbara. Na een kleine 2 uur door weer een prachtige bergachtig landschap en af en toe een blik op de oceaan kwamen we aan bij ons verblijf. We konden nog niet inchecken daarom maar even de omgeving wandelend verkend en van een ijsje genoten. Inmiddels was het heerlijk zonnig weer. Na het inchecken onze kamers weer bewonderd, de meiden hebben zelfs een aparte slaapkamer erbij met twee bedden. Maar Laura en Chantal willen toch liever samen in het king size bed. Marloes geniet van haar eigen kamer deze keer. Nadat we alles weer op orde hadden zijn we richting strand vertrokken. Laura heeft gelijk besloten dat ze graag in Santa Barbara wil wonen met de mooie witte huizen, super winkels en palmbomen langs de weg en strand. Even lekker genoten op het strand om een beetje kleur te krijgen.  Was nog wel een beetje een fris windje maar wel veel zon erbij. Na twee uurtjes weer richting ons verblijf om te douchen en rond 19.00 gaan eten bij een restaurant dichtbij. We zagen al mega borden langskomen en Theo en Marloes gingen voor een lunchgerecht: omelet met brood. Echter kregen daarbij 4 geroosterde boterhammen en nog gebakken aardappelen toe. Ik had spaghetti, een mega bord vol. Het smaakte allemaal prima maar voor een toetje was echt geen ruimte meer. Marloes is daarna nog even een boekenwinkel ingeweest waar ze bij sluitingstijd buiten is gezet. Rond 22.00 was een ieder weer behoorlijk moe dus wederom op tijd naar bed, het tijdverschil voel je toch nog steeds. Vanochtend wederom bij het hotel kunnen ontbijten, deze keer weer een heel ander ontbijt, verschillende soorten zoete broodjes waar de jam tussenuitliep en de standaard muffins. Smaakte wederom prima. Helaas laat de zon ons tot op heden in de steek dus de meiden zijn eerst gaan fitnessen en daarna even wezen zwemmen. Theo komt eindelijk toe aan zijn eerste boek, hij dus ook weer gelukkig. Ondertussen ook even gekeken hoe we morgen moeten rijden en kaartjes besteld voor de Warner Bros studios waar we een tour gaan doen. Daarna hopelijk nog tijd om Hollywood en beverly Hills te gaan bekijken. Maar vandaag eerst nog langs een oud klooster in Santa Barbara en natuurlijk de winkels bekijken, de echte Van's shop is al gespot dus daar moeten we heen. Hopelijk komt de zon ook nog langs voor nog een paar uurtjes aan het strand. Jullie zien we vermaken ons prima!

 

Reacties

edith 14-07-2012 11:16 {{button-7093}}

Wat geweldig om te lezen. Veel te zien en te doen.
Warner BRos en Hoolywood lijkt met echt geweldig. Misschien denkt Laura nog wel een andere bestemming als ze in Berverly Hills is geweest.
Daar vind je wel de wat beter gesitueerde mannen lijkt me.
Veel plezier verder.

Joop Pol 14-07-2012 11:29 {{button-7095}}

Geweldig genieten fam Deyk, De regenkomt hier met bakken uit de lucht. Misschien is er voor één van jullie nog wel een rolletje weggelegd in Hollywood ha ha. Hebben jullie al een handbalveld gezien?

Oma 14-07-2012 14:46 {{button-7101}}

mooie beelden wat genieten voor jullie ik heb straks alle tijd om de verhalen en belevenissen te horen.kus voor allen (O)ma en Piet

theo 14-07-2012 17:34 {{button-7105}}

Joop,in een boekenwinkel geweest in los angeles. 1 tijdschrift over Italiaanse voetbal tussen honderden over Amerikaanse sporten. Wel boeken met een fantastisch verhaal over Clarence.veel sportterreinen gezien maar nergens een doel voor handbal of voetbal. Vaak 4 of meer basketbal velden. Wel veel sportieve vrouwen die lopen en wielrennen. Groeten Theo en dwdames
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan