Van Santa Barbara naar het grote Los Angeles

Door Fam. Deijk - A long time ago

Nadat we in Santa barbara een bezoek hebben gebracht aan de old Mission , waar vooral de mooie tuin indruk maakte, was helaas nog geen enkele zon te zien. Daarom maar relaxt wezen shoppen in het moooie centrum. Uiteraard de nodige aankopen gedaan, Laura en Chanta nieuwe Van's, hier had Chantal al tijden voor op oude schoenen gelopen. Aangezien Marloes toch in augustus weer naar Amerika gaat, kan zijn dan haar spullen kopen. Na een hele relaxte middag weer naar ons mooie verblijf en na enige discussie gaan eten bij het restaurant aan de overkant, een chinees. Heerlijk gegeten daar. Vrijdagochtend op tijd vertrokken voor onze vervolg reis naar Los Angeles we  hadden om 12.45 afgesproken voor een tour bij de Warner Bros studio's , dus volgens mij konden we wel de toerischtissche route via Malibu rijden. Helaas was dit iets verder dan verwacht en we waren nog maar net oop tijd voor onze tour. Gids Ian heeft ons 2,5 uur lang rondgeleid in een soort grote golfkar en veel laten zien, Op de set van Friends de meiden nog op de foto gezet op de bank. Volgt nog! Erge leuke tour en we kennen nu veel geheimen van de opnames. Daarna door het drukke LA gereden om de witte Hollywod letters te zoeken, de wall of fame op de foto te zetten. Hollywoodboulevard viel wat tegen vooral een drukke straat met veel reclames en mensen. Laatste doel was Beverly Hills en daar even gegluurd naar alle mooie huizen. Inmiddels was het 17.00 en besloten we richting ons hotel aan de andere kant van de stad te gaan. jawel in de avondspits dus. We hebben het beeld van volle snelwegen in LA dus beleefd. Maar uiteindelik na een kleine twee uur ons hotel bereikt. Wer een heel ander verblijf, 8 vverdiepingen hoog en lange gangen met kamers. Luxe hal beneden. Bij een restanurantje iin de buurt gegeten en daarna ontdekten we nog een erg mooi winkelcentrum met bioscoop en verscilllende restaurantjes aan de overkant. Live muziek op hhet binnenplein. Nog even genoten van koffie bij de Starbucks en toen met Laura en Chantal terug naar het hotel. Marloes en Theo bleven nog even in een mega boekenwinkel hangen.  Helaas is het zwembad in het hotel buiten werking maar verder prima verblijf. Wederom ontbijt erbij in, een ect Amerikaans full breakfast, dus incl. worstjes , aardappelen en ei in een  echte dinerzaal. Tot nu toe hadden we steeds gegeten in een kleine ruimte bij de receptie van kartonnen bordjes, ook prima , maar dit is oook even leuk. Vandaag gaan we richting strand en verder lekker een relaxt dagje , morgen is Disneyland gepland. Maandag gaan we dan op  pad het biinnenland in en hebben dan een paar flinke afstanden gepland staan. Er staan wat foto's op, maaar uploaden gaat erg langzaam dus nog niet zoveel.

 

Reacties

gea A long time ago

Lieve zus en fam.

Jammer voor jullie dat het weer nog niet zo mee zit, maar zo te zien is het beter dan hier. En voor de meiden om te shoppen is dit natuurlijk prima, en Laura een kleurtje kun je via een potje regelen hoor. Deze belevenis lijkt me geweldig.
Irma heb je sms gelezen hoor en mama heeft gerageerd.
Lieve groetjes Gea

edith A long time ago

Wel bijzonder om door LA te rijden in die drukte. De temperaturen zijn voor Theo helemaal oke lijkt me zo. Geniet van een lekkere maaltijd en een relax dag. Vandaag dus Disneyland lijkt me erg leuk om te zien. Groetjes.

oma A long time ago

lieve allemaal Pas op dat jullie niet alle winkels leeg kopen want zo te zien is de verleiding groot.Blijf vooral genieten van alles wat er te beleven is. een lieve groet
vanuit Goor.

Gertruud A long time ago

wat een leuke foto's,mooi!
geniet en succes met de autoritten,grtjs

Nicol A long time ago

Hoi oom, tante en nichtjes!
Wat leuk om jullie verhalen te lezen, ik ben echt superjaloers! Lijkt me echt heel gaaf om heen te gaan. Geniet er lekker van met zn allen en ik hou jullie verslagen in de gaten!
Groetjes uit het koude en regenachtige Delden!

esther A long time ago

ben benieuwd wat jullie van disney vonden, die amerikanen kunnen er wat van (beter dan de fransen vind ik). Geniet van de lange ritten, zijn prima te doen in the usa. Zijn jullie de ontbijten nog niet beu, ik werd gek van de eieren, in alle soorten en maten, maar gekookt kenden ze toen niet.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan