LA en op doorreis naar Kingman

Door Fam. Deijk - A long time ago

Hier weer een update na een paar dagen. We hebben zaterdag een echt relax dagje gehad, na zeer rustig opstarten richting het strand van Huntington beach gereden. Zeer drukke beach boulevard en met enige moeite een plek voor de auto gevonden. Helaas leek de zon ook nu weer wat verstopt achter de wolken, echter we zijn toch aardig verkleurd en de temperatuur was prima. Meiden zijn met Theo de Oceaan ingegaan om in de flinke golven te springen. Op het strand ernaast werd een flink podium opgebouwd, Huntington staat bekend om de goede surfomstandigheden en over twee weken begint daar het internationale surf toernooi. Werd ook al flink voor geoefend. Ook mooi om te zien was de politie die op scooters dwars tussen het publiek doorreed en in koelboxen keek of er geen drank inzat. Zoja dan werd er gelijk een boete uitgedeeld. Gelukkig hadden we alleen fris bij ons.De terugweg eindelijk bij Mac Donalds gegeten wat Chantal erg graag wou, volgens haar erg anders dan in Nederland, maar slechts enkele verschillen kunnen ontdekken. Op tijd in het Hotel, lekker douchen en s´avonds nog even naar de Starbucks en Marloes de boekenwinkel in. Mooi om te zien hoeveel mensen er op zaterdag avond om 22.30 gewoon in een winkel zitten te lezen. Deze keten zit ook in West Hartford waar Marloes een jaar heen gaat, zij dus helemaal blij. Zondag richting Disney park gereden, slechts een kwartiertje rijden, er zijn twee parken en we kozen voor California Adventure, hier een prachtige lange dag gehad met een stralemde zon. Was ook wel prettig want na de wild/water baan waren we aardig doorweekt.Sávonds aldaar genoten van een live band en DJ en een klein beetje van het vuurwerk gezien. Rond 23.00 moe maar zeer voldaan naar het Hotel terug. Vanochtend nog 1 keer van het heerlijke ontbijt daar genoten en toen rustig richting Kingman gereden, we zijn nu in een andere staat Arizona beland. Het was wel een lange wat eentonige weg, dus eindelijk mocht ik ook een stukje rijden. Maar ook genoten van de afwisseling in de landschappen. De warmte heeft behoorlijk toegenomen dus de bikini´s zijn alweer aan voor een duik in het zwembad. Straks nog even wat info verzamelen over de route 66 waar we morgen overheen gaan op onze weg richting de Grand Canyon. We hebben wederom een prachtig onderkomen hier. Tot op heden echt super hotels gehad, we worden wel verwend van elke dag een opgemaakt bed en alle service meer. Ook morgen krijgen we weer een veelbelovend ontbijt. Oftewel het gaat goed met ons!!

Reacties

Fam. Deijk A long time ago

Er staan ook weer nieuwe foto´s op!

oma A long time ago

Hallo allemaal.Fijn te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben.Mooie foto,s geniet nog volop van deze laatste week.Hier gaat ook alles naar wens,ga nu naar Hengelo voor gesprek liefs Omama

Gea A long time ago

Leuke foto,s. En natuurlijk weer leuk om alles te lezen.
Tot het volgende stuk.
Groetjes

Nicol A long time ago

Hoi vakantiegangers,
Ik heb van mama de link van jullie reisverslagen gekregen dus vanaf nu ga ik ook alles volgen!
Wat een leuke foto's, en wat leuk dat Marloes aan een boekenwinkel genoeg heeft om een leuke vakantie te hebben (herkenbaar, haha)! Als er iemand nog ruimte in de koffer over heeft, ik wil ook wel een paar Vans, zwarte of grijze graag haha ;)
Geniet ze daar!
Liefs

esther A long time ago

maar even gegoogeld op die vans-schoenen/laarzen, nu kan ik erover meepraten. Maar heb ze hier net in sneek gezien hoor (kuno heeft ze nog in gympen aangepast volgens mij) en met korting! Hoop dat jullie nog tijd hebben de canyon in te lopen, is echt de moeite waard, veel plezier daar.

Edith A long time ago

Passen de bikini's nog wel na al die uitgebreide ontbijtjes?
Dat is wel genieten zo'n grote mooie auto, maar meiden wel de oogjes open houden hoor! Je mist zo veel kijk goed uit naar wilde honden....
Geniet deze week super lang!
Groetjes van ons en Baloe.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!