Yellowstone Park

Door ABAM - A long time ago

Na een aantal dagen wi-fi loos en deels ook satteliet loos, even weer een berichtje van ABAM. Allereerst leuk dat iedereen een beetje mee leest, voor ons is het weer leuk om die reaktie's te lezen.

Lutske de chipmunks zijn kleine eekhoorntjes, wild turkey wilde kalkoenen.

Even voor Bert en Bertha, ja verschil moet er zijn, wij leven met z'n vieren op de helft van de ruimte waar jullie met z'n 2en leefden, is ook een uitdaging, net als dat afwassen , wat voorlopig nog probleemloos verloopt

Wat hebben we gedaan na het laatste berichtje:, wel vertrokken uit Rawling om een lange tocht te maken richting Yellowstone park. de afstand was voor een dag toch nog net iets te ver, we eindigden de tocht vlakbij Jackson, het begin van het Teton Park. Hier zagen wij vlak bij de camping een bison liggen, oh wat uniek.

De volgende dag door het Teton park op weg naar het Yellowstone park. Wat een prachtige natuur zie je zo'n dag, helaas dat alleen de ouderen onder de vakantiegangers dit vooral zien, de jongeren genieten vooral van een boek.

Rond 15.00 een camping gezocht, begin van het Yellowstone Park, FlagStaff, waarna de eerst rit in het park is begonnen. ook de eerste geisers met bijbehorende zwaveldampen gezien. Yvonne, het is toch echt zwavellucht, de brabantse luchten komen niet in de VS denk ik. De jongste dames waren ook wel weer blij met een douche op de camping, niet alle campings bezitten deze. Wel weer leuk dat je op de camping zomaar opeens een hert voor je camper ziet staan.

De volgende dag een zeer lange rit(niet qua mijlen, maar wel qua tijd) door het Yellowstone Stone Park. Veel mooie natuur, geisers etc.Oh ja oma, de Mammoth Hotspring is volgens Anne niet meer wat het is geweest. 25 jaar geleden was het volgens hem indrukwekkender.

Na ergens een hapje gegeten te hebben, terug naar de camping. Komen we me daar toch in de file, wie verwacht dat nu in zo,n park. Maar nog meer byzonder is de reden van de file, over de lengte van ongeveer een kilometer, allemaal bizons die de weg oversteken. Toen bleek dat die ene bizon bij de ingang van het Tetonpark de dag daarvoor toch niet zo bijzonder was.

Vandaag zijn we wat naar het zuiden gereden, We zitten nu in Montpellier (zo'n 150 mijl boven Salt Lake city). Hier blijven we 2 nachten. Het is een nette KOA-camping (voor ingewijden) met een zwembad (verzoek van anoek en marleen).

 

Reacties

Bert en Bertha A long time ago

Leuk om dit allemaal te lezen. Groot hè, die bizons. Geen beren gezien in Yellowstone? Misschien maar beter ook, deze zijn niet altijd even vriendelijk...
Groetjes, ook van Mark en Niels, die gaan nu ook op vakantie.

Betty en Hessel A long time ago

Leu hoor wat jullie allemaal meemaken en zijn de boeken ook spannend?

opa en oma A long time ago

Mooi stukje geschreven over Yellowstone. De bizons waren erg mooi en ook de andere natuurfoto. Wij genieten met jullie mee.Groeten opa en oma.XXXX

Bianca Borgsteyn A long time ago

Globeteotters!

Leuk om zo jullie belevenissen te lezen!
Beja, zijn de temperaturen een beetje te doen? Gelukkig maken jullie een groot deel van de reis met airco in de prachtige camper.

Geniet van deze bijzondere reis (ben heeeeelemaal niet jaloers en zou ook echt niet meer terug willen naar alle plekken die jullie nog gaan bezoeken ;-))

Heb het fijn!

Lieve groetjes van je collega,

Bianca

Bianca A long time ago

Globeteotters = globetrotters ;-)

Baukje en Gerrit A long time ago

Ja, in de file door Bizons. Wie maakt dat nu mee! en inderdaad hoe is het met de temperatuur? Ik zal even verder luisteren naar het Skutsjejournaal,even heel iets anders. De groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!