op weg naar bryce canyon

Door ABAM - 03-08-2012 06:04

Hallo Allemaal,

Eergisteren (Dinsdag) hebben papa,marleen & anoek 's middags gekayakt wat super leuk was op de Colorado River.

Gisteren zijn we aangekomen in Cannonville wat ook een lange dag was maar we zijn dan ook nog een paar uurtjes in het Arches park geweest wat een heel mooi park was.

Ook staan we nu weer op een Koa camping met gelukkig een zwembad, waar we vandaag wat hebben rondgehangen. Het is hier ook weer erg mooi weer zo rond de 35 graden al is het hier haast een gewoonte dat het rond een uur of 4 's middags begint te regenen en soms ook onweer, gelukkig heb je dan aardige buren (nederlanders natuurlijk) die je was even bij hun in de camper leggen wanneer je aan het boodschappen bent. (en gelukkig hebben ze het ook weer terug gebracht :) )

'Morgen gaan we naar de Bryce Canyon ongeveer 20 kilometer verder op, waar we gaan wandelen en waarschijnlijk met de bus nog een tourtje door het park gaan maken.

Groetjes, Anoek&Marleen

Reacties

Henry, Ellen, Kevin en Wesley 03-08-2012 12:48 {{button-8645}}

Jullie vermaken je prima lezen we!Stoer dat jullie aan het kajakken zijn geweest zeg. We vinden het erg leuk om te lezen wat jullie allemaal doen, veel plezier nog!!

Opa en oma 03-08-2012 17:52 {{button-8671}}

Fijn even weer wat van jullie te horen. Was het water koud of viel het mee.Gelukkig hoefde oma niet mee te kajakken. Super leuk lees ik.Nog veel spannende avonturen. Groetjes opa en oma

akkie en peter 04-08-2012 08:09 {{button-8707}}

Ja Ja dat is genieten daar in het grote Amerika. Die enorme afstanden herken ik wel en ze duren altijd langer dan je lief is maar je ziet veel en daarvoor ben je er. Goed te horen dat Anouk en Marleen het ook naar de zin hebben. Leuk reisverslag,ga zo door Beja,echt jouw ding. Volop genieten en realiseer je,als de rit weer net even te lang is of het een paar graden te warm is, dat zo´n reis niet voor iedereen is weggelegd.

Bert en Bertha 04-08-2012 15:52 {{button-8732}}

Eigenlijk helemaal niet leuk, dit verslag lezen :-)
We krijgen ineens zin om ook weer naar Amerika af te reizen.
We reizen virtueel met jullie mee en we zie al die prachtige nationale parken weer voor ons. Have fun!

Groeten Bert en Bertha

Cilia en Dick 05-08-2012 10:59 {{button-8783}}

hallo wat genieten jullie daar Anne ellereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag ook Bea en de kinderen natuurlijk. We denken vaak aan jullie.we volgen jullie helemaal, Wij zitten nu in Heerde.deze week genieten we met Masja en Sjama.We hebben even heel gezellig bij Opa en Oma in de tuin koffie gedronken

groetjes Cilia en Dick

Hessel, Kevin,Melany en Betty 05-08-2012 13:45 {{button-8807}}

Goedendag daar in het verre Amerika! Wat hebben jullie het daar toch naar jullie zin! Super hoor. Anne van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een leuke gezellige dag van met z'n viertjes!!
Groetjes van ons alle vier

Lutske 06-08-2012 15:27 {{button-8881}}

Hoi Amerika-gangers. Anne van harte gefelkiciteerd met je verjaardag. Het klinkt allemaal als een groot avontuur, prachtig. En raar hoor dat jullie ook het skûtsjesilen kunnen volgen! Kun je daar denk ik niet uitleggen wat dat is. Blijf genieten. Lutske en Rienk
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan