Bryce of Grand Canyon???

Door ABAM - A long time ago

Na een dag lanterfanten (zwemmen, boodschappen doen, toertje in de buurt) zijn we gisteren naar de Bryce Canyon geweest. Wat een prachtig park. We hebben daar veel indrukken opgedaan. Zeker tijdens onze 2 uur durende wandeltocht door het hart van de Canyon. Naar beneden gaat nog wel, maar ja, je moet ook weer omhoog. (via een pad dat lijkt op de Stelvio pas).

Vervolgens zijn we richting Zion national park gegaan. (eerst de tank nog even vol gegooid á 170 dollar....) Dit park ziet er geheel anders uit dan Bryce Canyon, maar net zo mooi. Via een tunnel waar we in het midden moesten rijden (anders raakten we de kanten) zijn we het park uitgereden. Het was erg heet buiten. Het leek ons niet zo handig om daarin te slapen. Bovendien waren de campgrounds in het park vol. Dus maar verder gereden en besloten we de eerstvolgende camping te pakken. Laat deze nou net ruim 100 mijl verderop liggen!!! Bij Jacob Lake hebben we in het bos geslapen.

toch fijn dat we onze eigen wc en douche aan boord hebben....

Vandaag uitgeslapen op verzoek van de jongste dames en naar de ... Grand Canyon gereden. Deze doet inderdaad zijn naam eer aan. Groots! Bewust naar de zuidkant gereden om daar de skywalk te lopen. Helaas, kleine misrekening. Deze blijkt aan de noordkant te zitten 250 mijl terug en op 45 mijl van onze vorige camping. Maar ook de zuidkant is fantastisch.

Nu zitten we in Williams, een toeristendorpje aan de oude Route 66 waar we morgenavond in de Saloon een feesie geven en jullie dus een feesie hebben.

Baukje, als je dit leest zit jouw feesie erop. Namens ons nog gefeliciteerd met Sarah.

Lots of greetings from abam.

Reacties

Bert en Bertha A long time ago

Anne,
Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We zullen op zoek naar passend vervoer om tijdig op je feestje aanwezig te kunnen zijn.
Cheers!
Jullie hebben in Bryce bijna dezelfde foto gemaakt als wij in de woonkamer hebben hangen, leuk! Weten jullie wat leuk is? Te voet afdalen naar De Grand Canyon. Kost ongeveer 2 dagen. Oh ja, je moet daarna wel weer omhoog (lukt niet in 2 dagen...)

Fijne (verjaar)dag!

Oom Kees A long time ago

Vandaag 5 augustus: Anne van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Aan de verslagen te zien gaat alles naar wens.
Groeten van mij

Vincent A long time ago

Hallo luitjes,

Mooie verslagjes van jullie reisavonturen. Valt me wel een beetje tegen dat B. als (kunstzwembad)waterliefhebber niet even is gaan kayaken. A., ouwe van harte met je 43e, maak er een leuke dag van, op zijn Amerikaans: have a nice day. Groetjes, Vince

Yvonne en Hans A long time ago

Hoi reizigers!
Anne, van harte gefeliciteerd!Het lijkt erop dat jouw verjaardag altijd in het buitenland wordt gevierd. Maak er een big party van! Groetjes,

sjoerd en Gerrie A long time ago

Hallo allemaal,

Anne nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Best indrukwekkend wat jullie allemaal zien en beleven.

Gr, Sjoerd en Gerrie

Wijnbergertjes !! A long time ago

Wij zijn vanavond weer in Dalfsen aangekomen na 2 weekjes Frankrijk. We hebben het heerlijk gehad, maar als wij jullie verhalen lezen, vermaken jullie je ook wel in de USA !!
Anne, gefeliciteerd met je verjaardag na jullie vakantie drinken we er samen wel een borrel op.
Nog heel veel plezier, en we houden de site in de gaten.
Groetjes, Janneke en de rest !!

Wies en Albert A long time ago

Wy stapten oer de beltsjeblommen om Anne te lokwinskjen, mar ja. Flau net! Lykwols, foar allegearre ús fylsetaasjes. It wie in hiele put om alle berjochten nei te lêzen. It gie krekt as mei de âlde kranten. Op nûmer 9 is alles yn oarder, ynklusyf in hiele fracht blauwe brieven, mar dy binne foar letter. Jimme hawwe it goed nei't sin, set dat mar troch! As hjir de tongerbuien wat bekomme wolle, dan sykje wy it wetter wer foar in pear dagen op. Goeie!

Henry, Ellen, Kevin en Wesley A long time ago

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Anne! Geweldige foto's en een leuk verslag!!

Groetjes uit Delfzijl

Team Groningen GGN A long time ago

Anne,

nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor het gebak, het smaakte heerlijk!

Fijne vakantie verder!

Groetjes, je collega's uit Groningen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!